Strona główna > Grupy > Mężatki > Prezent na urodziny dla męża
Mężatki

Prezent na urodziny dla męża

perelka27
20 grudnia 2008
Kochane moje może macie jakieś ciekawe pomysły na prezent dla mężczyzny? Chętnie skorzystam z Waszych rad i z okazji zbliżających się Świąt Bożego Narodzenia życzę Wam wszystkim dużo radosnych chwil spędzonych z bliskimi, bogatego Mikołaja i żeby wszystkie dni w roku były tak piękne jak ten jeden Wigilijny wieczór.

nowomoda
20 grudnia 2008
Dziękujemy i wzajemnie- to a propos życzeń.
A jeżeli chodzi o prezent, to może napisz nam cos o mężu: co lubi, czym sie interesuje.
Bo wiesz- jedenemu marzyłby się poradnik np o naprawie rowerów a inny woli poczytać cytaty Tacyta:)

perelka27
20 grudnia 2008
hm zainteresowania mojego męża to komputery, samochody,muzyka

pleasure
20 grudnia 2008
zależy do jakiej kwoty ma być to prezent;)
ale jak lubi samochody to mozesz mu sprawic model wymarzonego samochodu;) postawi sobie n biurku albo gdzie bedzie chcial;)

perelka27
20 grudnia 2008
pomysł fajny, nawet o tym nie pomyślałam ;)

perelka27
20 grudnia 2008
to będę 30 urodziny więc myślałm o czymś co będzie jakas pamiatka po tych okraglych urodzinach

pleasure
21 grudnia 2008
Hmmm...jak to okrągła rocznica to mój pomysł z modelem samochodu się ne sprawidzi. chyba;P
no chyba ze bedzie to dodatek do drugiej czesci prezentu ;) hehe....

nowomoda
21 grudnia 2008
W takim razie proponuje album na zdjęcia. Wypełniony oczywiście zdjęciami męża: możesz je umieścić hronologicznie albo tematycznie, np. tytułujesz stronę "tak wygląda X jak gra w piłkę" i zamieszczasz zdjęcie pięciolatka z piłką, potem zdjęcie nastoletniego już piłkarza oraz zdjęcie z ostatnich rozgrywek z kolegami. Mój szwagier dostał cos takiego na 30 urodziny i był zachwycony. Tylko prezent jest czasochłonny, no i może byc troche zachodu ze zdjęciami:)
pozdrawiam! i powodzenia!

perelka27
21 grudnia 2008
ale ja bym chciala cos wyjatkowego, sama nie wiem co, ale wasze pomysly jak najbardziej wezme pod uwage

nowomoda
21 grudnia 2008
rzeczy zrobione samemu są najwyjątkowsze! jeśli nie chcesz robić albumu to może szalik na drutach/ szydełkowane stringi:) nie no, żartuje:) ale tak serio, to rękodzieła- bez względu na jakość- są w cenie jeśli ich autorem jest droga solenizantowi osoba:)

Deijaneira
22 grudnia 2008
Na 50-te urodziny zamówiłam dla taty srebrny sygnet: z jego inicjałami, a po bokach mają odciśnięte ślady opon. Tata takich rzeczy nie nosi (wiedziałam o tym), ale przy każdej okazji wszystkim chwali się sygnetem-bardzo mu się podoba.
A może pióro?

monika187
29 grudnia 2008
wszystko zależy od tego jaki Twój mąż ma charakter i co lubi.. Myślę, że nikt nie będzie wiedział lepiej co lubi Twój mąż. Ale odrobina romantyzmu- jakieś znane tylko Wam miejsce, lub wypad za miasto plus Ty blisko i coś wybranego po prostu z serca nie ważne co.. i wystarczy.. To może być płyta ulubionego zespołu, czy jakiś gadżet do samochodu, lub fajny brelok do kluczy od samochodu. Najlepiej taki, żeby był widoczny z daleka- mężczyźni często zapominają gdzie je położyli..

minga
20 kwietnia 2009
Witaj, ja wykupiłam dla narzeczonego skok ze spadochronem. Otrzymałam fajny voucher, który mu podarowałam. Później pojechaliśmy na skok. Rewelacja! Nie jest adrenalinowym bogiem ;) ale z prezentu skorzystał i był zachwycony. Może dzięki atmosferze, którą stworzył Robert ze skoczmy.pl
Polecam bardzo serdecznie.