Strona główna > Grupy > Mężatki > Czy jesteśmy szczęśliwe w...
Mężatki

Czy jesteśmy szczęśliwe w małżeństwie?

Ana
5 marca 2008
Ja juz jestem parę lat po ślubie i powiem że tak , jestem szczęśliwą i nigdy nie narzekałam ;)

(?)
5 marca 2008
Ja rowniez jestem szczesliwa w malzenstwie i mam nadzieje ze nadal tak bedzie

Ana
5 marca 2008
jESTEM 6LAT PO ŚLUBIE MAM 2KE DZIECI I JEST SUPER;)

Iwa010374
5 marca 2008
Witam. Jestem już 15 lat po ślubie i od roku,od kiedy mieszkamy 500 kilometrów od teściów jestem naprawdę szczęśliwa. Nareszcie wiem że mam męża ......

Ana
5 marca 2008
TO JEST ŚWIĘTA PRAWDA MY NA POCZĄTKU MIESZKALIŚMY U MAMY MĘŻA I NIE WESOŁO BYŁO PO ROKU CZASU POSZLIŚMY NA SWOJE I TERAZ WIEMY ŻE ŻYJEMY I NIKT NAM SIE NIE WTRĄCA I ITP RZECZY.NIE MA TO JAK MIESZKAĆ OSOBNO OD RODZICÓW CHOĆBY BYLI JAK NAJLEPSI ALE CO SWOJE TO SWOJE:)I WIEM ŻE MĄŻ JEST DLA MNIE BO TAK CIĄGLE TO MĄŻ BYŁ DLA MAMY.

katarinnna
5 marca 2008
Jestem prawie 14 lat po ślubie, rok mieszkaliśmy z teściową nie dało się żyć, potem z moimi rodzicami , też nie było dobrze. A od dwóch lat mieszkamy daleko od rodziny i jest duuuuużo lepiej. Teraz z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jestem szcześliwa :)

Brodziakofa18
6 marca 2008
ja jeszcze mezatka nie jestem ale wiecie co mam nadzieje ze bde szczesliwa i to bardzo ;) i zycze tego tez innym osobom zeby byly szczesliwe i cieszyly sie zyciem ;))

(?)
6 marca 2008
Jestem szczęśliwa-spełniona matka,żona,namiętna kochanka....
To moj przepis na udane i szczęśliwe małzeństwo.

(?)
6 marca 2008
Szczęściary, myśle że za rok może dwa:) z moim nowym partnerem też będe taka szczęśliwa

kroliczek1
6 marca 2008
a ja sie nie rozwiodlam tylko dlatego ze jestem za granica,ale trzeba to w koncu zrobic:)wlasnie jutro czyli 7 marca bylaby 10 rocznica slubu...nie widzialam swojego(eks)od poltora roku i mogloby tak zostac:)moze troche to odbiega od wiekszosci wypowiedzi,ale nie zanizam chyba poziomu,hehehehe,ja tez jestem szczesliwa w swoim malzenstwie wreszcie:)

Amy
8 sierpnia 2009
jestem 6.5 roku po ślubie do szczęścia wiele mi brakuje