Zaleznie od tego, jak bardzo jest o Ciebie Twoj maz zazdrosny, odradzalabym sesje erotyczna. Ja zrobilam mojemu mezowi taki prezent na Walentynki. Pracuje w branz modelingu i dzieki temu znam wielu dobrych fotografow. Zrobilam zdjecie u bardzo dobrze znajomego mi i mojemu mezowi fotografa i maz byl na mnie zly. Zdjecia mu sie bardzo podobaly, ale byl cholernie zazdrosny, ze pokazalam sie w skapej bieliznie innemu mezczyznie. Tak ze z tym lepiej uwazac. Oczywiscie wielu mezczyzn by sie z takiego prezentu ucieszylo, moze byc ze tylko mo jest taki "inny". Ja mam w poniedzialek rocznice slubu i nie mam jeszcze zadnego prezentu, ale zapewne nie bede mu nic kupowala, tylko pojdziemy gdzies razem. Prawodopodbnie na termalne baseny, tam zawsze sie tak mlodo i jedrnie czujemy ;) srednia wieku wynosi tam 70 lat ;)
Pomysl, czy Twoj maz ma jakies marzenia? Mze pomozesz mu je w jakiejs czesci zrealizowac?
Ja wiem, ze moj maz dostanie na urodziny nauke gry w golfa, juz od jakiegos czasu ciagle mowi, ze kiedys chcialby sie nauczyc :)
Moze Twoj maz tez sam daje Ci wskazowki? Trzeba tylko uwaznie obserwowac i sluchac.
Mam nadzieje, ze cos wymyslisz !