Strona główna > Grupy > Mężatki > Rocznice slubu.
Mężatki

Rocznice slubu.

kasica
17 sierpnia 2009
Mam zawsze ten sam problem"prezent" na rocznice slubu.to musi byc cos extra,cos innego ale pytanie jest co??????

illness
17 sierpnia 2009
szukaj na stronie toys4boys.pl i allegro - wiele ciekawych rzeczy pewnie znajdziesz.

chodzi o prezent dla męża, tak?

Maery
18 sierpnia 2009
Fajna bielizna i taniec erotyczny, spadnie z sandałów :D Albo prawie naga sesja erotyczna (profesjonalna) w albumie tylko dla niego :)

kjvisage
19 sierpnia 2009
Zaleznie od tego, jak bardzo jest o Ciebie Twoj maz zazdrosny, odradzalabym sesje erotyczna. Ja zrobilam mojemu mezowi taki prezent na Walentynki. Pracuje w branz modelingu i dzieki temu znam wielu dobrych fotografow. Zrobilam zdjecie u bardzo dobrze znajomego mi i mojemu mezowi fotografa i maz byl na mnie zly. Zdjecia mu sie bardzo podobaly, ale byl cholernie zazdrosny, ze pokazalam sie w skapej bieliznie innemu mezczyznie. Tak ze z tym lepiej uwazac. Oczywiscie wielu mezczyzn by sie z takiego prezentu ucieszylo, moze byc ze tylko mo jest taki "inny". Ja mam w poniedzialek rocznice slubu i nie mam jeszcze zadnego prezentu, ale zapewne nie bede mu nic kupowala, tylko pojdziemy gdzies razem. Prawodopodbnie na termalne baseny, tam zawsze sie tak mlodo i jedrnie czujemy ;) srednia wieku wynosi tam 70 lat ;)
Pomysl, czy Twoj maz ma jakies marzenia? Mze pomozesz mu je w jakiejs czesci zrealizowac?
Ja wiem, ze moj maz dostanie na urodziny nauke gry w golfa, juz od jakiegos czasu ciagle mowi, ze kiedys chcialby sie nauczyc :)
Moze Twoj maz tez sam daje Ci wskazowki? Trzeba tylko uwaznie obserwowac i sluchac.
Mam nadzieje, ze cos wymyslisz !

Maery
19 sierpnia 2009
O, mój lubi konie to może mu załatwię jakiś dzień ze se pojeździ...