Strona główna > Grupy > Przyjaźń > kiedy
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

kiedy

(?)
1 marca 2008
mam do was pytanie w jakich sprawach udajecie sie do sojej przyjaciułki :))jesli chcecie pisac to piszcie pozdrawam

(?)
2 marca 2008
ja np jak mi sie z mezem cos nie uklada albo jak mam jakis problem ona zaawsze mi doradzi i pomoze

(?)
2 marca 2008
ale czasem tez chodze bez powodu tak spotkac sie i poplotkowac

(?)
3 marca 2008
Moja Karolcia wie o wszystkim co mnie trapi....wie kiedy jestem szczesliwa a kiedy smutna....ona znajdzie lekarstwo na wszystko....my nie mamy miedzy soba tematow tabu...

kaomka
3 marca 2008
każdy powód jest dobry do spotkania z przyjaciółką. Chociaż ostatnio nie mamy kompletnie czasu na spotkanie to są jeszcze smsy i rozmowy telefoniczne. ja do Wiki chodzę kiedy tylko mamy czas dla siebie. zabawne jest to że nawet jeżeli nie widzimy się potrafimy odczuć smutek lub radość przyjaciółki a wtedy wystarczy telefon i wszystko jest lepsze.

(?)
3 marca 2008
My z Karolcia znamy sie przeszlo 18 lat.....a jaki jest wasz staż?

kaomka
3 marca 2008
u mnie jest trochę zabawniej bo znamy się całe życie, gdyż nasze narodziny zbiegły się w czasie. I tak przez całe przedszkole byłyśmy razem. osobno spędziłyśmy tylko podstawówkę ale poza nią nadal się spotykałyśmy. Później czasy liceum i już tak zotało. Więc tak trwamy 25 lat.

(?)
5 marca 2008
Z moja najlepsza przyjaciółką przyjaznię sie juz 10 lat:) Wiem że zawsze moge na nią liczyc i ona na mnie też:) Mieszkamy narazie blisko siebie, dosłownie o 3 budynki :)

(?)
5 marca 2008
Do mojej przyjaciółki zwracam się w każdej sprawie. Rozmawiamy o problemach o facetach i na kazdy temat jaki się da. Nie mamy przed soba zadnej tajemnicy. Zawsze szczere nawet do bólu :)

(?)
5 marca 2008
Przyjaźń nie jest czymś spontanicznym, automatycznym, jest natomiast owocem obopólnej zgody, decyzji, życiowej postawy, otwartości. Nie staje się, ani nie pozostaje przyjaciółmi przez przypadek. Prawdziwa harmonia jest najpiękniejszym darem wierności prawdzie, uczciwości, sprawiedliwości; jest zawsze zaskoczeniem i zadziwieniem. Tak jak światło gwiazd nie pojawia się jedynie wtedy,
kiedy się je dostrzega, i nie znika, gdy zostało dostrzeżone.

(?)
7 marca 2008
gizno swiete slowa w ostatniej odpowiedzi nic dodac nic ujoc lepiej nie moglas napisac super