Strona główna > Grupy > Przyjaźń > Przyjaciółka ?
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

Przyjaciółka ?

xxxa
23 sierpnia 2011
Będąc z Facetem .. po rozstaniu moja najlepsza przyjaciólka ciągle mi go odradzała, żebym do niego przypadkiem nie wróciła. Minęły 2 lata. nagle okazuje się, ze ona sie z nim spotyka, a dowiedziałam się o tym przypadkiem. Nie chciała mi powiedzieć, obgadywała mnie z inna swoja koleżanką.. mówiła jej ze ciągnie ją do mojego byłego, ale ze to była moja 1 miłosc.. ona nie wie co robic, ale chce z nim byc. i ze bardzo jej sie podoba. Ostatnio był u niej na noc.. a mnie kłamała w oczy, ze nic miedzy znimi nie ma. On otrakuje kobiety jak rekawiczki. Kazda. Dziwie sie ze po tym ze ona wie jaki on jest chce z nim byc chociaz wie ze ja zostawi.
Nie wiem czy to jest przyjaźń..
Strasznie to trudne..
Co o tym myślicie ????

palama
30 sierpnia 2011
nie, gdyby była prawdziwą przyjaciółką to przez myśl by jej nie przeszło żeby być z twoim byłym, chyba że wcześniej ci o tym powiedziała, wie że go nie kochasz i powiedziałaś jej że nie masz nic przeciwko, ale w takiej sytuacji, kiedy kłamie ci w żywe oczy ? to nie jest przyjaźń

XxLadyxCocainexX
30 sierpnia 2011
Dokładnie, przyjaciółka nie bierze się za faceta koleżanki lub jej byłego. Nawet nie powinno jej to do głowy przyjść. Radzę rozluźnić z nią kontakty bo ona napewno dla Ciebie nie chce dobrze, skoro odradzała Ci go, żeby mieć go dla siebie

CiociaDobraRada
5 października 2011
Jeśli on tak traktuje kobiety, to Twoja "przyjaciółka" i tak dostanie za swoje.