Strona główna > Grupy > Przyjaźń > Przyjaciółka.?:(
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

Przyjaciółka.?:(

Madziula44
30 kwietnia 2010
Moja przyjaciółka od dłuższego czasu się na mnie obraża. Potem przychodzi i się godzimy. Za parę dni znowu się obraża. I tak w kółko. Mam już tego dość. Ona mnie wykorzystuje i obgaduje przy każdym:( Jak jej coś potrzeba to przyjdzie i znowu się pogodzimy. Teraz się znów na mnie obraziła o byle co:( Ja już nie wiem co mam robić;(

agusiaczek
30 kwietnia 2010
Zmienić przyjaciółkę. Co to za przyjaciel, który robi tak jak napisałaś? Żaden....

Niuniaaa
30 kwietnia 2010
tak własnie.. to nie jest przyjaciólka

XxLadyxCocainexX
2 maja 2010
Przyjaciel to ktoś kto jest przy Tobie bez względu na wszystko a z tego co mówisz ta "przyjaciółka" zachowuje się zupełnie inaczej najlepiej byłoby zerwać z nią kontakt.

Ewelunia28
4 maja 2010
Ja tez miałam taką przyjaciółkę , ale postanowiłam zerwać z nią kontakt i wyszło mi to na dobre teraz mam lepszą przyjaciółkę z którą mogę o wszystkim pogadać jest super . Zmiana często wychodzi na dobre .
Twoja przyjaciółka , chyba tak jej nie można nazwać także powinna się zastanowić jak postępuje , ale to ty zrób ten krok i zerwij z nią kontakt . Masz pewnie dużo więcej lepszych koleżanek . : **

Krysia
8 lutego 2011
jeżeli jest tak jak piszesz i czujesz się wykorzystywana to nie mam sensu takiej przyjaźni pielęgnować!!! Nie daj się tak traktować ! przyjaciel to osoba przy której masz się czuć dobrze, na której możesz polegać.... u Ciebie tak to chyba nie wygląda...