Strona główna > Grupy > Przyjaźń > wierzyc?
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

wierzyc?

Niuniaaa
15 kwietnia 2010
heh znalazłam sie w dziwnej sytuacji..;/ mój brat krecił z taka laska z daleka.. no i kiedys ona zzaczeła do mnie pisac i tak sie skumałysmy..ale oni cos sie pokłócili nie wiedziałam o co.. nie chciałam wchodzic w szczegóły on powiedział tylko ze ona wkreca.. i sciemnia.. a jak jej sie spytałam o co poszło nie chciała o tym mówic.. i dobra dalej pisałysmy ze soba miałysmy duzo wspólnych tematów.. ona opowiadała co tam u niej ze szczegółami ja tez jej tam troszke opowiadałam.. wysłała mi swoje zdjecie taka szczuplutka blondyneczka w długich włoskach.. a dzisiaj brat pokazał mi jej prawdziwe zdjecie na fotka.pl... całkiem inna dziewczyna fakt blondynka tez.. ale w krótkich włosach przy kosci.. okazało sie ze wysyłała kolezanki zdjecia ;/ brr.. teraz sie tak jakos dziwnie z tym czuje.. ona jeszcze nic nie wie ze ja wiem jaka jest prawda.. nie wiem jak sie zachowac w takiej sytuacji.. bo jak raz skłamała z tymi zdjeciami to reszta moze okazac sie tez kłamstwem..

emes
15 kwietnia 2010
napisz jej ze wiesz o wszystkim. przeciez skoro miala kontakt z Toba i z Twoim bratem to mogla sie spodziewac ze sie zgadacie i prawda wyjdzie na jaw! popros ja o wyjasnienie

dominikj702
19 kwietnia 2010
ja tez jestem za tym bys jej to wyjasnila i poprosila o wyjasnienie
Uwaga! mężczyzna!