Strona główna > Grupy > Przyjaźń > jsonp1263410446850???
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

jsonp1263410446850???

niunka710
13 stycznia 2010
czy kiedy kolwiek było wam samotnie i zle?mnie jest tak dzisiaj do tego nikt do mnie nie pisze nie mam przyjaciol wszyscy o mnie zapomnieli ah ah i do tego mam wielkiego doła :(

domcia120
13 stycznia 2010
Oojjj znam to ... Czasami mam takie dni kiedyś było to na początku dziennym :((

Musisz uwierzyć w siebie ! Głowa do góry wszystko będzie OK ! Szkoda życia na doły i zamartwianie się ... Na pewno masz kogoś z kim możesz pogadać , wyżalić się :)

Trzymaj się ! :*

niunka710
13 stycznia 2010
no własnie domcia nie mam i jest mi zle z tym naprawde wszyscy maja szkołe swoje juz rodziny i nikt do mnie nawet nie pisze...straciłam siostre wiec zostałam sama ah ah to zycie...

Adka
13 stycznia 2010
Co raz czesciej jest tak,ze ktoś o nas zapomina.
Samotnośc doskwiera człowiekowi,sama to mam. Tak brakuje mi kogoś z kim moglabym wyskoczyc na piwko,czy na zakupy. Najgorzej jest latem,jest cieplo ,chce sie gdzies wyskoczyc,ale nie ma z kim...
Jak już zacznie sie pracowac,to znajomosc sie zmniejsza o połowe.
Niunko ale główka do góry! Patrz z uśmiechem na życie,nie dolinuj się!
Moze wypozycz jakąs fajną ksiązkę? Jakąs przygodową czy romantyczną?
Zaszyj sie w czytaniu...

(?)
14 stycznia 2010
.

(?)
14 stycznia 2010
Moze to nie tak ze zapomnieli tylko czasu im brakuje?mi tez czasem doby brakuje-zycie:) Nie lam sie kazdy ma takie dni jak ty:)zwlaszcza w zime,szaro -buro ciemno....niech ta wiosna szybciej przychodzi:D

24edytka91
14 stycznia 2010
wiesz wiem jak się czujesz ale to minie naprawdę.. też miałam taki czas w życiu że czułam się samotna... nawet tu na forum tak pisałam... więc zawsze do mnie możesz napisać :) gg masz:)