Strona główna > Grupy > Przyjaźń > Czy kiedykolwiek brakowało wam...
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

Czy kiedykolwiek brakowało wam przyjaźni???

24edytka91
29 grudnia 2009
Przyjaźniłam się z dziewczyną rok młodszą ode mnie. Ja skończyłam gimnazjum i poszłam do liceum. Po tym nasza przyjaźń coś zaczęła się psuć... Pomyślałam, że ja zmieniłam szkołę, mniej się widujemy i temu tak jest. Minął rok ona przyszła do tej samej szkoły co ja.... Nasza przyjaźń się skończyła... Brakuje czasem kogoś kto tylko pogada z tobą, tylko szczerze pogada...

Adka
29 grudnia 2009
Oj..brakuje mi takiej przyjazni,takiej prawdziwej.Ale chyba,juz nie ma w dzisiejszych czasach pradziwej PRZYJAZNI. Teraz ludzie sobie nie ufaja,sa skryci.A bardzo szkoda,bo prawdziwa przyjazn to cos pięknego.Eh..no ale nic nie zrobimy.
Wazne,abys ty byla zawsze sobie wierna,pomagaj innym jak mozesz. A tamta koleżanką,moze odnów relacje?
Zagadaj do niej,spotkajcie sie po szkole,może na nowo wasze relacje sie zżyją:-D

24edytka91
29 grudnia 2009
już właśnie próbowałam coś z tym zrobić a ona po prostu znalazła sobie lepsza przyjaciółkę sama tak powiedziała.

Adka
29 grudnia 2009
Aha..to nie ładnie z jej strony. No ale nie proś sie,to jej strata! Wazne,że próbowałaś!
Pamietaj,ze jak bedziesz miała jakiś problem , to z checią Ci służe pomocą:-)

24edytka91
29 grudnia 2009
Dziękuje bardzo. Czasem nawet myślę, że na internecie czasem znajdzie się życzliwsze osoby niż w rzeczywistości.

Adka
29 grudnia 2009
Też czasem tak mysle:-)

24edytka91
30 grudnia 2009
hehe :) Tak już chyba bywa....

czarnulka1724
8 stycznia 2010
Powiem Ci że liceum to czas największych przemian.... I wydaje mi się ze Twoja przyjaciółka znalazła sobie kogos innego do babskich pogaduch... Tak jak i moja "przyjaciółka"... Najpierw brak czasu a potem...