Strona główna > Grupy > Przyjaźń > Jak powiedzieć nie przyjaciółce?
Przyjaźń
Rozmowy na temat przyjaźni.

Jak powiedzieć nie przyjaciółce?

Koffam
13 sierpnia 2009
Mam z tym wielki kłopot

domcia120
13 sierpnia 2009
Rady znajdziesz pod postem TRUDNE DECYZJE poczytaj sobie :)

agusiaczek
13 sierpnia 2009
Po prostu " NIE!"... jak się obrazi to ma pecha... zawsze możesz podać jakis powód dla którego jej odmawiasz.

Koffam
13 sierpnia 2009
ale ona zawsze wymawia siętym że przyjaciółki nie mająprzed sobątajemnic a zresztą wogule mnie nie rozumie już wolępisaćz kolegą na gg niż nią rozmawiać .Bynajmniej on mnie rozumie

agusiaczek
13 sierpnia 2009
Z doświadczenia Ci radzę nie mówić wszystkiego przyjaciółce... różnie to bywa z przyjaźnią. Nie musisz jej przecież z wszystkiego się spowiadać...

Koffam
13 sierpnia 2009
Masz racje ale teraz wydaje mi się że mnie wykorzystała dlatego żeby poznać moje tajemnice a potem jej przeszkadzało że nie znam się na żartach.

illness
13 sierpnia 2009
skoro nawet nie lubisz z nią rozmawiać, to czemu twierdzisz, że to Twoja przyjaciółka? poszukaj innej, zamiast tej mówić nie.

agusiaczek
13 sierpnia 2009
Koffam co mają tajemnice do żartów?? Masz dzisiaj bardzo chaotyczne odpowiedzi... rozwiń wypowiedź...

Koffam
13 sierpnia 2009
poprosty chciałam po raz ostatni sprawdzić czy nasza przyjaźń ma jakieś szanse wydaje mi się że lepiej przyjaźnić się z kolegą

agusiaczek
13 sierpnia 2009
Można mieć kilkoro przyjaciół... ale to że się z kimś dobrze rozmawia nie jest miernikiem na takie określenie jak przyjaciel... żeby być czyimś przyjacielem trzeba sobie zasłużyć na zaufanie, a to trwa latami...

Koffam
16 sierpnia 2009
dzisiaj jej odmuwiłam i wielce obrażona ale potem wymusiła , ode mnie żebym jej to powiedziała