Strona główna > Grupy > zakupy > CIUSZKI.......
zakupy
Klub Anonimowych Zakupoholików ;)

CIUSZKI.......

sandra
11 marca 2008
Jak czesto je kupujecie........

(?)
11 marca 2008
Nie za często mam umiar i przyzwyczajam się szybko do jednych spodni i bluzki.

(?)
11 marca 2008
no ja chyba az za czesto nie ma soboty abym se czegos nie zafundowala

(?)
11 marca 2008
eh... ja to jakaś nie rasowa baba jestem!! Mnie to trzeba namawiać na nową kurtkę, mimo, że stara trzyma się tylko siłą woli! Sknera jakowaś jestem chyba dla siebie samej! Córkę, męża okupię tak, że im się szafy nie domykają a ja czasem jak brzydka siostra kopciuszka za nimi w tyle idę! hehehe ale czasem mam zrywy, że wymienie cała swoja garderobę w ciagu miesiąca i mam spokój czasem na rok! :)

(?)
11 marca 2008
Ja kupiuję jak tylko znajde coś co nie wisiało by na mnie jak na wieszaku:) Jestem wysoka i chuda :(

(?)
12 marca 2008
Ja kupuje bardzo czesto przynajmniej raz w tygodniu musze sobie cos kupic

(?)
12 marca 2008
ojjjj bardzo czesto,zazwyczaj za kazdym razem jak ide pochodzic po sklepach to wracam z jakims ciuszkiem ;)

(?)
12 marca 2008
Nie każda liczy się z pieniędzmi,ja jestem w trakcie budowy domu i nie moge sobie na wszystko pozwolić,a druga sprawa to to,że nie moge za często jeździć na zakupy bo mi wtedy potrzeba opieki dla córeczki.Moje życie to dom podwurko i internet.

czarnulka1724
12 marca 2008
oj często często... dwa razy w tygodniu :)

(?)
12 marca 2008
ja wychodze z zalozenia ze w koncu po to pracuje zebym mogla sobi na cos pozwolic...a ze uwielbiam kupowac sobie ubrania,buty i dodatki...to tez czasem poszaleje ;)))

(?)
12 marca 2008
kiedys czesto sobie odmawialam...nawet jak mi sie cos bardzo podobalo...potem po namysle wracalam tak a moego ciuszka juz nie bylo...teraz jak mi sie cos podoba to poprostu sobie kupuje....

(?)
12 marca 2008
oczywiscie jesli nie kosztuje majatku ;)))

sandra
12 marca 2008
slodkarysia1....ja mam tak samo...

katarinnna
12 marca 2008
Oj często...
Zwłaszcza na wyprzedażach

kroliczek1
12 marca 2008
bardzo czesto,moja przyjaciolka mowi ze spokojnie moglabym ubrac sredniej wielkosci afrykanska wioske:)buty tez lubie bardzo:)hehehehehehe

(?)
12 marca 2008
nie ma nic bardziej podniecającego jak zakupy.Wydawanie kasy na małe co,nie co na wyprzedażach -to coś co tygrysy lubią naj bardziej.

kroliczek1
12 marca 2008
hehehe,lubia to tygrysy,jaszczurki,male zwierzatka futerkowe i kazde stworzenie na swiecie ktore kiedykolwiek zylo na ziemi,chyba z malymi wyjatkami jak od wszystkiego chociaz ja nie znam kogos kto by tego nie lubil:)nie mowie ze hipermarket,sobota godziny szczytu,mowie o looowach:)))

(?)
12 marca 2008
hehehe...znowu dzis zaszalalam 2 bluzki,trampki,korale...a co tam ;)))

ewa11
12 marca 2008
kurtki dzinsowe i dzisy a naj czesciej T-shirt

Anulka24Krk
14 marca 2008
To zalezy jaki jest przyplyw gotowki hehe ale nie nazekam :)