Strona główna > Grupy > zakupy > ubior;(
zakupy
Klub Anonimowych Zakupoholików ;)

ubior;(

niunka710
10 grudnia 2009
mam male zapytanie bo jestem szczupła dziewczyna jakies 170wzrostu 60 kg i mam pytanie bo moje biodra sa bardzo szerokiei nogi krotkie takie w sumie nie pasujace do mojego tulowia gornej czesci he he i jak powinnam sie ubierac by zakryc biodra i nogi wydluzyc???czego nie powinnam zakladac jak myslicie??

domcia120
10 grudnia 2009
Spróbuj z rurkami mogą być czarne ( czarny wyszczupla ) .

alexandraa13
11 grudnia 2009
zgadzam się z Domcią.
Rurki najbardziej pomogą,wydłużają nogi. ;)

domcia120
11 grudnia 2009
Wiesz Ty pewnie nosisz spodenki po tatusiu a ta dziewczyna nie musi lol ... :]

Ela
15 grudnia 2009
Buty na szpilkach, ale bez pasków i nie noś balerinek ;] Kozaki też mogą być na szpilkach
Biodra - ładna tunika /kolorowa - odwróci wzrok od nóg/ do tego czarny paseczek na talię.
Bluzki ? - Bluzeczka ze ściągaczem pod piersiami, dalej luźniejsza.
Jeśli Twoje biodra są większe od ramion (powinny być proporcjonalne) pasować też będą bluzeczki z bufkami na ramionach.
Inny fajny zestaw to :
czarne kozaczki na szpilkach/obcas, krótkie spodenki, spróbuj dorwać do tego rajstopy w pionowe paski/albo takie z tyłu z jedna linia, jak nie znajdziesz to klasyczne. Na górę bluzka może być w ciepłym radosnym kolorze, lub taka jaką lubisz, już od ciebie to zalezy. Jak będzie czarna to załóż do tego kolorową biżuterię. Cały zestaw będzie efektownie wyglądał do średnio długiego płaszczyka/takiego lekko zachodzącego na pupę/

niunka710
20 grudnia 2009
nie moge nosic butów na szpilkach
bo miałam problem z noga mialam opreacje na stope bo sie urodziłam z wykrzywiona i oni mi ja nastawiali mam przez cala łydke szwy i lekarz mi zabronił nosic butow na obcasie...

kamila
20 grudnia 2009
a ja mam 170 i ważę 55kg... i myślałam, że gruba jestem... ale mam ten sam problem, szerokie biodra i krótsze nogi/ Rurki- to na pewno! szpilek też nie lubię, noszę kozaczki 3/4, unikaj marynarek, kurtek z wcięciem, bo wtedy uwydatnisz biodra.

Ela
22 grudnia 2009
a obcasy?

nienasyceni
28 marca 2010
jesteście kobietami nienasyconymi?

to coś dla was

www.nienasyceni.pl