Hej dziewczyny:) Kieruje do was to pytanie bo jak to my mamy inne poglądy niż faceci:):) Nie dawno kupiłam sobie fioletową kurteczke ze skórki tak mi się spodobała,że wszystko kupuje fioletowe a w szkole każdy gada że to głupi kolor i wogole:( Co wy o tym myślicie??
(?) 27 października 2009
widzialam ta kurtke na twojej fotce:-)
i mam taka sama,i kazdemu sie podoba:-))
Kolor jak kolor, ale żeby od razu głupi? Ja mam ostatnio napad na żółty. Ostatnio wogóle lubię żywe kolory...ważne tylko, żeby się nie ubierać tylko w jednym kolorze, trzeba dla kontrastu dodać trochę innego. A kurteczka śliczna.
ogladałam zdjecia na fotce i kurtka bardzo mi sie podoba :D sama bym sobie taka kupiła :P ale etraz chodze w czerwonym plaszczyku :) ubiore do niego cos czarnego i inne pasujace kolory i mi sie podoba a innych zdanie mnie nie interesuje. jestem zdania ze "komu sie nie podoba niech sie nie patrzy" hehe i tyle :)
a Ja mam 70% czarnych ciuchów ;D
ostatnio zaczęłam dokupywać niebieskie ubrania (moj dziecięcy ulubiony kolor) i fajnie się kontrastują.
a Fiolet jest fajny ;] szczególnie ten ciemniejszy.
Uwielbiam kolor fioletowy. Moim zdaniem wszystko co fioletowe ładnie wygląda. Czy to jest torebka, kurtka, czy nawet kolor ścian. I nie przejmuj się co mówią inni, moim zdaniem po prostu Ci zazdroszczą ;)