Strona główna > Grupy > zakupy > help !!
zakupy
Klub Anonimowych Zakupoholików ;)

help !!

just89
15 lipca 2009
pomóżcie mi!!
08.08 idę z chłopakiem na wesele jego przyjaciela. mój chłopak idzie jako świadek. w kwietniu też byliśmy na weselu ale nie chcę tej samej sukienki zakładać teraz. wolałabym coś nowego.
mam jednak problem z wyborem kreacji...;/ wolałabym coś skromnego, ale nie za bardzo, a sukienka żeby była max do kolan.
na poprzednim weselu miałam sukienka podobną bardzo do tej - http://allegro.pl/item677514593_sukienki_na_kazda_okazje_mix_kolorow_r_l.htmlgallery
jednak teraz bym wolała coś innego. nie mam pojęcia jaką powinnam wybrać, ponieważ mam bardzo nietypowy rozmiar. jak mi się jakaś sukienka spodoba, to wszystko pasuje, tylko w biuście się nie umiem zapiąć ( moje wymiary to 99-77-103).
mój chłopak powiedział, żebym kupiła sobie taka kieckę, żeby podkreślała moje kształty, taką obcisła, jednak ja nie jestem przekonana do takich kiecek. prosze poradźcie mi coś!!!

Maery
15 lipca 2009
Uszycie wbrew pozorom nie jest droższe od kupna, a pod wymiar to najprostsza będzie ślicznie wyglądać.

alexandraa13
17 lipca 2009
poproś może jakaś twoja koleżanka umie szyć to poproś ją żeby ci uszyła.
jeśli chcesz się w czymś wybrać na to wesele.
to musisz się w tym dobrze i wygodnie czuć.
powodzenia!. na pewno coś znajdziesz. ;*

just89
21 lipca 2009
kupiłam kiecke ;)
dziewczymy i na dodatek taka ze moge ja w kazdej sytuacji zalozyc, nie tylko na wesele ;) i to taka jaka chcial moj chlopak ;) obcisla ;) ladnie sie opina na biodrach i na dodatek wyszczupla mi biodra i uda, a podkresla jeszcze bardziej piersi. normlanie bombowa ;) Piotrkowi sie bardzo spodobala ;)

dnmMili
23 lipca 2009
no to gratuluje wyboru, skoro ci się podoba to jest Ok. życzę miłej zabawy...

just89
23 lipca 2009
heh ;) dzięki ;)