Strona główna > Grupy > Kawa Herbata > zielona herbata
Kawa Herbata
Kawosze i herbaciarze.

zielona herbata

basiamamusia
26 lutego 2008
Jedną z najbardziej ulubionych herbat dla mnie jest zielona herbatka zawsze ja piję rano i wieczorkiem ,dobrze wpływa na przemiane materii.A co myslicie na temat czerwonej herbatki ??

Magic
1 marca 2008
ja lubie tez zielona herbate, ostatnio pije z lekkim smakiem cytryny, jest po prostu wspaniala

sha
10 marca 2008
jak dla mnie najlepsza jest zielona herbata ale taka prawdziwie lisciasta :)
Zaparzana w czajniczku, bez cukru oczywiście.

Zielona herbata z cukrem to herezja ;p

(?)
14 marca 2008
bardzo lubie zielona herbate tradycyjna,ale tez bardzo mi smakuje np.z cytryna

katarinnna
24 kwietnia 2008
http://www.tetley.co.uk/images/image143.jpg

(?)
23 maja 2008
A ja ostatnio delektuję się zieloną herbatą z jaśminem (Liptona). Poezja.... :)

Poison
13 czerwca 2008
Jeszcze rok temu nienawidziłam zielonej herbaty. Jakiś czas później podkradałam od czasu do czasu z filiżanki swojej znajomej parę łyków tego napoju. Znajoma, która starała się mnie przekonać do tej herbaty, tylko się tajemniczo uśmiechała. Dziś nie wyobrażam sobie dnia bez kubka zielonej herbaty czy to o smaku waniliowym czy opuncji.

Poison
14 lipca 2008
Ja ostatnio piję zieloną herbatkę z jaśminem - Dilmah. Muszę przyznać, że ma bardzo oryginalny smak. :) Gdy pierwszy raz ją piłam miałam wrażenie, że jem sam jaśmin. Odruchowo od czasu do czasu zerkałam do kubka czy nic w nim nie pływa. :) Potem już się przyzwyczaiłam i teraz ten zapach działa na mnie tak jak na innych filiżanka mocnej kawy do śniadania. :D
Jak ktoś lubi eksperymenty to polecam. ;)

koliberek1979
3 września 2008
Ja piję zieloną bez cukru, bo z cukrem jest wstrętna :( Z opuncją mi bardzo smakuje ,najlepsze to dla mnie te listkowe.Czerwona ma zupełnie inny smak ale też da sie pić ;)

pleasure
8 października 2008
Ja uwielbiam herbatke zieloną TEEKANNE Z opuncją lub brzoskwinią. Booossskaaaaa :D

(?)
12 października 2008
W osttatnim czasie w moim domu zielona hebatka stała sie faworytka.Kupuję tę liśćiastą z grejfrutem lub cytryną, zaparzam ją w dzbanku uprzednio przelanym wrzątkiem,czakam okolo 10 min,ąz liscie herbatki sie wyprostują, oddadzą swoj smak i aromat.Potem rozlewam ja do filiżnek i delektujemy sie ..........ja i dwojka moich nastolatkow.Pycha!!!!!!!!!!!!

czarnat
8 października 2010
z zielonych herbat wybieram ostatnio zieloną z prażonym ryżem, bardzo mi posmakowała w sushi barze i niezmiernie się ucieszyłam, że irving produkuje ją w torebkach, bo łatwo ją zaparzyć
no, i jeszcze zielona jaśminowa... poezja smaku :)