Strona główna > Grupy > Kawa Herbata > kawa i ciacho
Kawa Herbata
Kawosze i herbaciarze.

kawa i ciacho

slodkamalinka
3 listopada 2008
jak zamawiacie w kawiarni to jaką kawę najchętniej i jakie ciacho?
A jak jesteście w domu?

Mysia
15 marca 2009
Caffe latte z podwójnym espresso (ew. jakies przyprawy korzenne). Ciacho to chyba najlepiej dla mnie pasuje brownies i chip cookie choć dobry polski serniczek czy szarlotka również jest nie do pogardzenia

Ela
2 kwietnia 2009
ostatnio na starówce w moim mieście powstały aż 3 kawiarenki, kawa dość droga i przeróżne rodzaje, ale jaka dobra ;]

gonja
27 września 2009
Ja to zamawiam tylko niskordrażniącą, bo po innych często mnie telepie, a po astrze zawsze idealnie się czuję o mogę wypić kilka. Do tego najchętniej szarlotka podana z gałką lodów ;)

vogue
29 maja 2010
jeśli o mnie chodzi to ja najczęściej zamawiam latte, albo kawę mrożoną. A jeśli chodzi o ciastka to no cóż. Nie przepadam za słodyczami i ich nie jadam, ale jeśli już mnie najdzie ochota, to chyba najczęściej jest to wuzestka, albo szarlotka ;)

evabiedrona87
12 listopada 2010
ja uwielbiam kawkę a do tego sernik lub w-z - obowiązkowo hehe :)

zxcvbnm1234
20 lutego 2011
http://footki1.utnij.net

amandaa
10 maja 2011
Ja uwielbiam latte waniliowe. A do tego szarlotka podawana na gorąco z lodami i bitą śmietaną :D Pychotkaaaa :)) Czasem można sobie pozwolić :)

MagdaW
4 grudnia 2011
Jak dla mnie to latte karmelowe i kremówka wygrywają. Jednak z rana mała mocha i do pracy. :)

miniaturka
7 grudnia 2011
Ja uwielbiam kawki smakowe, świąteczne, z dużą ilością bitej śmietany, z syropem miętowym na przykład. A ciacho w każdej postaci - sernik to mój numer 1, ale ciasteczka typu ptysie też uwielbiam :)