Strona główna > Grupy > Fotografia i grafika > Czym fotografujecie?
Fotografia i grafika
Grupa dla wszystkich Pań, które mają talent, ambicje, kaprys, czas i pieniądze by zajmować się Fotografią :)

Czym fotografujecie?

sha
15 lutego 2008
Markowy sprzęt.. stara, dobra Smiena.. czy może .. pudełko po zapałkach? :)

Suuperbaba
18 lutego 2008
Ja osobiscie zwyklym Olympusem - takim prostym:) A moj chlop mega wypasionym Nikonem...i tylko dlatego mamy fajne fotki:):)

Dambballa
25 lutego 2008
Fuji Fine PIxS5600

(?)
2 marca 2008
Olympus E-1

(?)
2 marca 2008
Olympus E-1

sha
2 marca 2008
ja też Olympus E-1 :)
Zadowolona? Bo ja bardzo :)

kroliczek1
3 marca 2008
A ja mam zwyklego cyfraka Samsunga i mam naprawde piekne zdjecia,moj kumpel ma wypasiony aparat za jakies pewnie 5 tysiecy zlotych i nie ma jednej fotki ktora mozna pokazac ludzkim oczom:)Bo chyba przede wszystkim wazne jest co i jak sie pstryka a nie to czym:)Chociaz posiadanie lepszego sprzetu daje mozliwosci,ktore nie sa osiaga;lne uzywajac tego co ja mam.Ale na razie mi wystarcza:)

(?)
3 marca 2008
teraz przymierzam sie do Nikona F100 , zobaczymy jaka pojetna uczennica ze mnie bedzie ;)

(?)
4 kwietnia 2008
Canon eos 400 d + (najczęściej) canon ultrasonic 55-200.Mnie i męża fascynuje makro więc do tego wszystkiego dochodzi jeszcze raynox m 250 i naprawdę efekty niesamowite.
P.S. Króliczek ma rację,to człowiek robi zdjęcia-aparat jest tu tylko pomocnikiem.

wredotka
21 maja 2008
przez ostatnie 3 lata SAMSUNG A7, od niedawna SONY A200 :-)

Deijaneira
6 lipca 2008
Canon eos400D, to jak mam czas. Oprócz tego zawsze noszę w torebce canona powershot A70. Taki zwykły aparacik, ale udało mi się nim pstryknąc kilka fantastycznych fotek. Przymierzam się teraz do zakupu Pentaxa K20D.

corinka
2 września 2010
Wznawiając wątek, zastanawiam się nad kupnem niewielkiego aparatu, takiego, który zmieścił by się do damskiej torebki i robił przyzwoite zdjęcia. Na wasserman.pl znalazłam w niezłej cenie Aparat cyfrowy BenQ C1230 12Mpix. Czy ktoś z was używał tego modelu?

cy3erbob
22 września 2010
Canon EOS 40D + 50mm/1.8 + 28-75/2.8.
Uwaga! mężczyzna!

aluta20
26 października 2010
Ja bardzo lubie fotografować, ale nie znam sie na tym jakoś wybitnie. Jak widzę coś ciekawego i interesującego to wtedy wyjmuje aparat i cykam zdjęcia. Do tej pory używałam Olimpusa, niestety uległ on ostatnio małemu wypadkowi i musze sobie kupić nowy aparat.Tyma razem zastanawiam się nad Nikonem, takim jak ten http://www.magicznaplaneta.pl/dzial/foto/kategoria/?id=90&prod=106283,cena nie jest wysoka a w sumie spełnia wszystkie moje wymagania, doradźcie czy będzie to dobra inwestycja?

Marble
7 listopada 2010
Pentax K-x :)