Strona główna > Grupy > Rozwód > rozwody...
Rozwód

rozwody...

izza
22 kwietnia 2009
Mam pytanie do Was czy któraś z Was przeżyła rozwód? Chcialabym wiedzieć jak to wygląda?

(?)
23 kwietnia 2009
ja sama nie przechodzilam przez to i mam nadzieje ze nie bede :)ale moja siostra sie rozwodzila, z tego co wiem na poczatku zalatwiala rozdzielnosc majatkowa i pozew o rozwod ,oraz o przyznanie alimentow(jesli macie dzieci) i ograniczenie praw rodzicielskich(ona akurat miala duze powody)dosc szybko dostala rozwod pierwsza sprawa odbyla po 3 miesiacach od zlozenia(w sumie byly 3 sprawy)wszystko zalezy ,czy skladasz o rozwod z orzekaniem o winie ,czy nie, jesli z orzekaniem -ciagna sie strasznie,wiadomo swiadkowie itd.pozdrawiam

madziula
4 maja 2009
Cześć..ja jestem po rozwodzie...
Pozew złożyłam ja bo miałam dość trwania w martwym związku, mąż najpierw był zły i nie chciał się zgodzić, choć już razem nie mieszkaliśmy potem przemyślał i się zgodził - pozew był bez orzekania o winie cała sprawa trwała 20 minut - mnie akurat Pani Sędzia nie wypytywała o szczegóły tylko tak ogólnie kazała opowiedzieć o tym co się posuło czy nie widzimy szansy itp - jak chcesz coś więcej wiedzieć to pytaj konkretnie to odpowiem
pozdrawiam

ewelina1017
5 maja 2009
mam prośbe do madziuli wypelnilabys mi ankiete dotyczaca sytuacji dziecka w rodzinie rozbitej dalam post o nazwie rozwod tam zobaczysz wiecej. POzdrawiam wogole zapraszam wiecej chetnych potrzebuje jeszcze 10 respondentow:)

dnmMili
23 lipca 2009
Nie przeżyłam, ale dużo tego ostatnio w otoczeniu... A co planujesz rozwód?