Strona główna > Grupy > Problemy rodzinne > Mama - najblizsza przyjaciolka, czy...
Problemy rodzinne
Pytania, porady.

Mama - najblizsza przyjaciolka, czy wrecz przeciwnie?

(?)
10 marca 2008
Jak u Was jest, jesli chodzi o stosunki corka-matka?

(?)
10 marca 2008
U mnie moja mam jest najbilższa przyjaciółka mogę z nia porozmawiać i zwierzyc się z rzeczy które nie powiedziałabym innym. Wiem ze się nie odwróci nigdy odemnie i nie potępi za moje czyny a co najważniejszę zawsze dochowa tajemnicy :)

(?)
10 marca 2008
juz nie mam, ale wlasnie taka byla, matka, przyjaciolka, powierniczka

(?)
10 marca 2008
Przykro mi Wredotko :(

(?)
10 marca 2008
coz takie zycie ginzo:D

(?)
10 marca 2008
Moja staruszka to równa babka,wszystkie moje kolezanki chodzą do niej na kawe,moje relacje z mamą są świetne,jak byłam w wieku buntu,to mama była moim przyjacielem -wiadomo czasem robiłam głupoty ,trzaskałam drzwiami,nie odzywałam się,ale miałam zakodowane ,ze co bym nie zrobiła-"to ,co na to mama powie"tak trochę się bałam jej reakcji.
A teraz razem wódeczke nawet wypijemy,a jak trzeba to ją opitole.Cieszę sie ze jest-oby była jak najdłuzej.

(?)
10 marca 2008
Jest moją przyjaciółką,ale wie jakie mam do nie "ale".Moja mama wygląda jak moja siostra ma 52 lata 178 wz 62 kilo wagi i jest blondynką,chyba się za bardzo stroi.Ja unikam kiecek a ona odwrotnie i to mini.

(?)
11 marca 2008
moja dla mnie jest jednym i drugim i jestem jej za to bardzo wdzieczna

(?)
11 marca 2008
Jak mieszkalam w Polsce moje stosunkunki z mama nie byly najlepsze ztawsze o cos sie klocilismy ale teraz jest ok choc czasami tez chce mi powiedziec swoje 3 grosze ale taki jhuz los matek

(?)
11 marca 2008
u mnie wrecz przeciwnie...nie utrzymuje kontaktow ze swoja matka

(?)
11 marca 2008
Najlepsza przyjaciółka. niewyobrażam sobie życia bez Mamuśki. Ale może tak jest bo niemam ojca.

(?)
11 marca 2008
moja mama jest okropnie staroświecka...we wszystko się wtrynia i zawsze wie wszystko lepiej....próbuje kierować życiem moim i reszty rodzeństwa...ja mam 28 lat,brat 33 a siostra 24...i..nie mozemy nawet przy niej zapalić ani wypić piwa...a jak słyszy słowo sex....szkoda gadać.....nie spotykam się z nia zbyt czesto,żeby uniknac pretensji i scen płaczu

Suuperbaba
11 marca 2008
Moja mama jest swietna kobieta:) Moge na nia liczyc w kazdej mozliwej sytuacji...juz nie raz wyplcikawalam sie jej z mega wstydliwej akcji:) Jest cudna!

czarnulka1724
11 marca 2008
no niestety... ja z moją mama mam strasznie słaby kontakt... tyle chciałabym jej powiedzieć anie mogę.........

Anulka24Krk
14 marca 2008
Ja z moja mamusia mialam super kontakt zawsze moglam na nia liczyc i we wszystkim mnie wspierala byla poprostu naj.... [*] Śpieszmy sie Kochać ludzi tak szybko odchodzą......

(?)
16 listopada 2008
ja nie za bardzo nie potrafię się z nią dogadać ona jeszcze żyje dawnymi czasami... ma kobietka 56 lat na karku

dnmMili
23 lipca 2009
nie jest ani przyjaciółką ani wrogiem. Ale można z nią porozmawiać normalnie...