Strona główna > Grupy > Problemy rodzinne > Wujek....
Problemy rodzinne
Pytania, porady.

Wujek....

smerfetka710
27 kwietnia 2011
Witam Wszystkich Serdecznie.
Mój problem jest dość niezwykły. Otóż, kiedy pojechałam do domu na świeta, zostałam przywitana przez mojego wujka bardzo serdecznie,gdy poszłam przywitać się z babcią i dziadkiem ten mnie zgnoił, wyzwał mnie od najgorszych,a wszystko zaczęło się kiedy na jego naszej klasię pojawiło się zdjęcie papuszki,ja je podpisałam myślisz ze to takie fajne,a on mi odpisał pojęcie fajne jest pojeciem inteligencji,i gdyby nie ona nie skonczyła byś szkoły. A ja mu odpisałam jak mierzy się inteligencje miara masy to miał byś zajebistą. Wujek to brat mojego taty młodszy od niego o 14lat,wychowany jak arystokracją wszystko podane pod nos,zero pobłażliwości,on ma się uczyć a nie zapi[***]ać,wieć babcia zawsze mowiła ze on ma się uczyć,a gdy mój tato go gonił do roboty to mowiła ze ci się nie chce pracować.

smerfetka710
27 kwietnia 2011
Na swój własny slub nawet złotówki nie dał wszystko babcia i dziadek a nie wspomną już o szkole,gdzie kończył zaocznie.Gdy obronił magistra własnie w głowie mu się poprzewracało stał się zadufany w sobie,i co to nie on,jest wielkim panem,i z nami nie będzie rozmawiał.No i własnie teraz pokazał jaki jest inteligentny nauczycel,zabronił dzieciom gadac ze ,mna starszy jego syn aż plakał ze nie mogł się ze mna zobaczyć.I do mojej mamy,która go wychowała pomagała mu się kąpać odrabiać lekcje itd. Powiedział masz mi mowić na Pan,moja mama aż się zagotowała i było jej przykro,bo teraz starciła rodziców i nie było gdzie iśc na świeta,zawsze chodziliśmy do nich na świeta.

smerfetka710
27 kwietnia 2011
Załuje tylko tego że nie nagrałam tego jak zachowuję się nauczyciel,i wysłac to dyrektorce jego szkoły. Jego tato ma 78lat przyjechali z węglem musiał sam przekładać go do szopy,a on nawet nie ruszył raz lopaty,wszystko dziadek. Nawet swojej żony nie szanuje.Chciałabym mu jakoś dopieć ale pewnie Zycie,jeszcze się odwroci.

zaba11131
30 kwietnia 2011
http://tinyurl.com/6fgaox3. wejdź w to , proszę . :D To nic strasznego . ;) na prawdę . x 33 a dla mnie bardzo ważne . ;)

girlinglass
2 maja 2011
Rodziny nie wybierasz! Ja z tą ze strony taty w ogóle nie utrzymuję kontaktów. Patałachy i tyle. Olej to. Chyba najlepsza metoda na sukces!