Strona główna > Grupy > Problemy rodzinne > znowu jaa
Problemy rodzinne
Pytania, porady.

znowu jaa

dodo
26 kwietnia 2011
hej dziewczyny . Ostatnio opisywałam moją sytuację rodzinną i tak jak mówiłam zgłosiłam wszystko na policję . Jest dużo załatwiania , zeznań itp wspiera mnie moja ciocia mama chyba za bardzo się boi :( Ale chciałam zapytać czy to normalne że jako ofiara przemocy w rodzinie czuję się winna i waham się żeby nie wycofać wszystkiego co powiedziałam na policji tak strasznie się boję ...:( chce żeby odpowiedział za to co robi ale mam dziwne przeczucie że i tak nic się nie zmieni :(

Merc
26 kwietnia 2011
O nie, teraz się nie wycofuj. Postawiłaś te pierwsze kroki, była to dla Ciebie ciężka i poważna decyzja. To Twój ojciec i może dlatego się tak czujesz, ale trzymaj się tego co postanowiłaś. Ja za Ciebie trzymam kciuki, będzie wszystko dobrze ;* :)

paja76
28 kwietnia 2011
Droga DODO teraz nie wycofuj się z niczego.Ja radzę Tobię abyś zgłosiła się do Opieki Społecznej i poprosiła o psychologa,ponieważ każda ofiara ma wyrzuty sumienia i myśli,że to jest przez Nią!!!Mam styczność z takimi ludzmi w związku z moją pracą,więc rozmowa oraz wyrzucenie tego z Sibie bardzo Ci pomoże w tym abyś się nie obwiniała,że donosisz na Swojego ojca i radze zabrać na terapię Swoją rodzinę również.Pozdrawiam i trzymaj się.

zaba11131
30 kwietnia 2011
http://tinyurl.com/6fgaox3. wejdź w to , proszę . :D To nic strasznego . ;) na prawdę . x 33 a dla mnie bardzo ważne . ;)