Strona główna > Grupy > Problemy rodzinne > co mam zrobic
Problemy rodzinne
Pytania, porady.

co mam zrobic

roksaka
30 stycznia 2011
Witam dziewczyny moze to sie wam zdawac ze to dziwne ale coraz bardzie sobie zadaje pytanie po co mam zyc nic mi sie nie udaje nie mam chlopaka nawet...nie wiem czy ja jestem taka ze nie chcem byle kogo...jezeli mam jakies problemy nikomu o nich nie mowie zatrzymuje je w sobie poprostu udaje ze wszystko jest ok..nawet mije najlepsze kolezanki nie wiedza ze cos jest nie tak zawsze ukrywam ze jest wszystko ok lecz tak nie jest zawsze wszyscy sie dziwia w szkole czy ja nie mam zadnych problemow ze zawsze jestem zadowolona z usmiechem na twarzy i ze sie smeje ale nieraz moj usmiech i smiech to zabija moj placz w sercu..nieraz sobie zadaje pytanie czy ja wg siebie znam sama siebie chyba nie nawet nie mam ulubionego koloru czy nawet muzyki ani filmu ... zyje poprosu sobie tak bez celu nie chce mi sie juz nic......(:(:(:(:(

hani87
22 lutego 2011
Hej,
muszę powiedzieć, że mam podobnie z tą różnicą że mam swoich przyjaciół i jak coś mi dolega wolę powiedzieć, wyżalić się i jest mi o wiele lżej. Poza tym tak jak mówisz "udajesz" że wszystko u Ciebie w porządku ale czy to takie dobre?! Twoje koleżanki wcześniej czy później i tak się skapną i te prawdziwe przyjaciółki nie pozwolą na to żebyś się tak męczyła i będą chciały Ci za wszelką cenę pomóc i doradzić, a reszta może nawet mieć Ci za złe,że kłamałaś ich prosto w oczy mówiąc że jest ok kiedy nie było...
Zastanów się nad tym :) Ale moim skromnych zdaniem czasem dobrze jest się wyżalić dla spokoju dusza. Jeśli nie przyjaciółką w realu to choćby nawet tutaj :)
Pozdrawiam :)