Strona główna > Grupy > Problemy rodzinne > dziwna sytuacja!!!
Problemy rodzinne
Pytania, porady.

dziwna sytuacja!!!

niunka710
27 czerwca 2010
jestem z moim obecnych chłopakiem juz z 4 lata jestem z nim szczesliwa ale to nie była moja pierwsza miłosc pierwsza milosc zdarzyła sie majac 16lat był moim rrowiesnikiem z tej samej miejscowosci co ja mieszkam daleko od rodzinnego domu a gdy juz jestem i go widze serce mi szybciej bije
nie moge przestac mysleć o mojej pierwszej milosc przesladuje mnie w snach w nich mnie przytula i całuje nie wiem dlaczego tak sie dzieje nie umiem wyjasnic sobie tego...czasami mysle sobie ze moge go jeszcze kochać i nie moge pogodzic sie z tym ze nie jestesmy razem...kurde dziwna sytuacja...

domcia120
27 czerwca 2010
Pierwsza miłość zostanie w pamięci na długie lata ja pierwszy raz zakochałam się mając 14 lat i to bardzo nieszczęśliwi teraz obawiam się moich kolejnych związków bo myślę że za każdym razem będę raniona ...

kiedyś nawet słyszałam że jak się o czymś dużo myśli to później nam się to śni po nocach może to dla tego :p
nieee wiem może coś jeszcze do niego czujesz ale masz chłopaka z którym jesteś szczęśliwa tego się trzymaj :)
zdarzają się tez przypadki że np : żonate kobiety zdradzają mężów ze swoimi pierwszymi miłościami i na odwrót ...:p