Strona główna > Grupy > Problemy rodzinne > rozmiar;)
Problemy rodzinne
Pytania, porady.

rozmiar;)

niunka710
17 czerwca 2010
pytanie czytalam w jakims artykule ze przedzial w zwodzie jest miedzy 12 a 18cm obwod 4,5cm..wiem niektorzy sa bardziej obdarzeni przez nature a drudzy nie..czy rozmiar tak naprawde wpływa na pozycie seksualne czy to raczej chodzi o technike jego uzycia wiem w seksie spodziewalismy sie poruszenia a tak naprawde seksu kazdy sie uczy czerpac z niego jak najwiecej...dla was panow nie trzeba duzo by was podniecic bo w swoich genach zostaliscie zaprojektowani inaczej jak my dla nas trzeba wiecej poswiecenia kobieta dluzej sie rogrzewa,i tak naprawde kobiety oczekuja od seksu wiecej niz sam w sobie nam daje zaraz musimy miec orgazmy i jakies tam nie wiadomo doznania nie ceiszymi sie sama bliskocia partnera ktora jest tak przyjemna ze dla mnie nie trzeba wiecej..i tak sie zastanawiam pewnie z tym rozmiarem jest wielka bojda..no chyba ze ktos ma naprawde małego..

(?)
17 czerwca 2010
Mi sie wydaje ze kazda z nas jest inna i kazda z nas lubi co innego.Rozmiar napewno ma znaczenie ale nie musi byc tez kolos... byle nie byl patyczak,a umiejetnosci sa chyba najwazniejsze,bo co z tego ze osprzetowanie jest porzadniejsze:) jak wlasciciel mysli ze to tylko do sikania sluzy :D znowu ten z patyczakiem niewiedomo jakby sie naszalal to cudow nie zdziala:D taki uniwersalny z duzym temperamentem jest dla mnie najlepszy:D Ale tak naprawde kazdy z nas jest inny,kazdy z nas czegos innego oczekuje i czym innym sie zadowoli;)to sie tyczy i kobiet i mezczyzn,bo kazdy z nas lubi co innego.Nie wiem czy to bujda z tym rozmiarem,ale porzadny z porzadnym temperamentem ,na pewno by mnie nie rozczarowal:D:D:D:D:D