Hej Dziewczyny Mam duży problem za rok 24-września wychodzę za mąż . Poinformowałam moich rodziców o tym ale nie są zbytnio zadowoleni .. Chodzi o to że byłam z moim ukochanym 3 lata mamy dziecko 4 letnie rozstaliśmy się na rok podałam go o alimety i wygrałam ale po rok za czeliśmy się na nowo spotykać miłość przyszłą szybko na nowo sie wszystko odrodziło Kochamy się Mamy zamiar się pobrać ale jest problem moi rodzice nie chcą go widzieć ani znać A jak Proszę mame aby poszła ze mną do jego matki ustalić menu to odpowiada że jak go i jego matkę widzi ' to jej się wątroba przewraca ' co mam robić proszę o pomoc jestem załamana i gotowa na to aby odwołać ślub Co ma robic i jak ich przekonać ??
Hej Dziewczyno !!! Kochacie się , w końcu się wam ułożyło ! Jesteście ze sobą nie tylko ze względu na was ale także na dziecko !! Dla czego masz odwołać ślub z powodu własnych rodziców ?! Rozumiem są to bliskie osoby ale nie pozwól żeby matka układała ci życie ! Weź ten ślub i żyj szczęśliwie razem z mężem i dzieckiem życzę POWODZENIA !!
Trudno jak nie chce razem z Toba sie cieszyc szczesciem,to w przyszlosci bedzie zalowac.A teraz nie mysl o tym! To jedna z wspanialych chwil wychodzac za mąż,ciesz sie tym,i nie zwracaj uwagi na humory mamy.
Oni po prostu boją sie o Ciebie, że znowu Wam sie nie uda. Na pewno chcą dla swojej córki jak najlepiej, musisz z nimi rozmawiać, muszą widzieć jak bardzo się kochacie, z czasem na pewno zrozumieją.