Strona główna > Grupy > Sex ;) > seks z kobieta
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

seks z kobieta

izza
29 września 2008
na pewno wiele z was ma ochote na seks z kobieta nawet "przypadkową", ale po czym rozpoznać ze dana kobieta też ma na to ochote... ???

agusiaczek
29 września 2008
Nie miałam jeszcze ochoty kochać się z "przypadkową" kobietą...ale myślę, że jest to tak samo jak z mężczyzną...tylko może bardziej dyskretniej i z wyczuciem...

Ela
29 września 2008
hymm słyszałam, ze podobno kobieta kobiecie potrafi więcej sprawić przyjemnośc bo po prostu zna na wylot czułe punkty;]

ja natomiast nigdy nie probowałam i nawet nie myślałam o tym :) po prostu lubie się przytulić do mocnej i silnej klatki mojego skarba :)

cruelintention
29 września 2008
myślę, że to kwestia odczytania sygnałów ;)

Lolus666
30 września 2008
hm...moze to widac w spojrzeniu?

(?)
1 października 2008
nie mialam jeszcze ochoty na sex z kobieta:)ale mysle ze kobiety ktore to lubia i robia jakos sie odnajduja... sa tez lokale dla BI ,moze to dla tych pan ktore nie umieja odczytywac sygnalow? jakos w kazdym razie sobie radza:)

Poison
4 października 2008
Podpisuję się rękami i nogami pod tym co napisała Agusiaczek. :)
A temat nie jest mi obcy...... ;)

meg
5 października 2008
Seks z dzewczyną jest całkiem inny niż z facetem wiesz czego chcesz, co sprawia ci przyjemność i czego porzebujesz i to samo możesz dać drugiej dziewczynie a ona co to odwzajemnia. Mój seks z dziewczyną był całkowicie niezaplanowany i spontaniczny był też na maksa szalony. Zdarzyło się to tylko raz i nie wiem czy jeszcze kiedyś to powtórzę. Nie wim po czym poznac że ona tez ma ochotę. Kiedy to się stało i ona i ja miałyśmy chłpaków- zresztą nadal mamy- to poprostu się stało zaczęłyśmy o tym rozmawaić i jakoś tak się potoczyło. I tak szczerze mam nadzieję to zrobić jeszcze raz...;-)
Główna cecha mojego charakteru: nieobliczanla

Cechy, których szukam u mężczyzny: ....?

Cechy, których szukam u kobiety: lojalna

Co cenię najbardziej u przyjaciół: szczerość

Moja główna wada: ignorancja

Moje ulubione zajęcie: życie...

Moje marzenie o szczęściu: móć robić to na co mam ochotę

Co wzbudza we mnie obsesyjny lęk: wojna pająki, , samotność

Co byłoby dla mnie największym nieszczęściem: nawet nie chę myśleć

Kim (lub czym) chciałabym być, gdybym nie była tym, kim jestem: ?????????

Kiedy kłamię: to kamię!

Słowa, których nadużywam: przyjażń

Ulubieni bohaterowie literaccy: hahahhaah Harry Potter

Ulubieni bohaterowie życia codziennego: moi rodzice

Czego nie cierpie ponad wszystko: hałwy

Moja dewiza: none

Dar natury, który chciałabym posiadać: wieczne piękno

Jak chciałabym umrzeć: głupie pytanie

Obecny stan mojego umysłu: nieodgadniony

Błędy, które najłatwiej wybaczam: chyba ...wszysko można wybaczyć jeśli się tylko chce.

(1)
Limetka

(0)

meg nie zapisała się jeszcze do grupy

meg o nic jeszcze nie pytała

meg nie dodała jeszcze newsów

O Limetce | Polityka prywatności | Regulamin | Kontakt | Blog

Pomysł i wykonanie: Interaktywna sp. z o.o.

Brzoskwinia
7 października 2008
szczerze mysle o tym czasem...ale jeszcze nie postanowilam czy bym chciala gdyby okazja sie nadarzyła. Nie pociągają mnie kobiety...tylko nowe doswiadczenia;) i takze nie wiem jak poznac ze ona tez chce...

(?)
3 listopada 2008
"Chciałabym, chciała" ;)

(?)
19 sierpnia 2009
Też o tym nie myślałam,ale seks z kobietą na pewno nie jest tak bolesny jak z mężczyzną:)
kobieta jest bardziej delikatna i czuła a nie każdy mężczyzna jest czuły...

fizelinaa
19 listopada 2009
Dużo o tym myślałam i przyznam się że ten temat często powraca w moich myślach. Nie miałam jeszcze okazji spróbować tego z kobietą, ale myślę że jeśli miałabym taką możliwość to z chęcią bym tego spróbowała.

amelka22
10 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

haneczka
16 kwietnia 2010
dziewczyny co wy z ta dyskrecja wyskakujecie????to nie portal reklamowy.

Piorunek
12 lipca 2011
Mam to za sobą i powiem, że fajnie ;)
Polecam ;)