Strona główna > Grupy > Sex ;) > Uważacie że to seksoholizm ???
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Uważacie że to seksoholizm ???

Niki337
8 października 2008
W ogólnym przesądzie o seksualności kobiet mówi się o ich czystości, o tym że nas popęd i marzenia seksualne nie ruszają etc. A mnie ruszają, mam marzenia erotyczne i odczówam potrzebę bycia z facetem. Jednak jestem osobą samotną i jak na razie załatwiam "to" sama ;) Czy waszym zdaniem masturbowanie się 2, 3 razy w tygodniu, to już seksoholizm ???

agusiaczek
8 października 2008
"Uzależnienie od seksu, erotomania, seksoholizm oznacza niezdolność do panowania nad swoimi impulsami seksualnymi, utrzymania nad nimi kontroli. Osoby uzależnione mają poczucie przymusu, czasami jest to wręcz obsesja. "
http://www.mowiepopolsku.com/content/view/23055/109/

Niki337
8 października 2008
dzięki za odpowiedź ;) zaczęłam wątpić w siebie ...

Brzoskwinia
8 października 2008
Żartujesz??? W żadnym razie. Ja kiedys to robilam 2/3 razy dziennie:) nie przejmuj sie to tylko czysta przyjemnosc:)

laos
8 października 2008
Jak to powiedział Ojciec Laurenty:
"(...) Miód jest słodki,
lecz gdybyś nie jadł od rana do nocy
Nic oprócz miodu straciłbyś apetyt(...)" W tym wypadku zmieńmy osobe :)

pleasure
8 października 2008
ja mimo stałego partnera z którym jest mi bosko w łóżku i tak "to" robię ;)
On o tym wie i uważa to za normalne ;P

(?)
12 października 2008
Myśle, ze kobiety na rowni z facetami odczuwaja potrzeby seksualne, fantazjują.To zależy od czlowieka a nie od płci.Jawlasnie skonczylam 40 lat i wlasciwie dopiero teraz uswiadomilam sobie swoje pragnienia w tej sferze.Jako mloda mezatka bardzo balam sie kolejnej ciazy i w ogole nie mialam ochoty na seks.

slodkamalinka
16 października 2008
Masz prawo odczuwać potrzeby seksualne i je wyrażać. Jest w seksie z nowym partnerem czasem taki syndrom pierwszego razu, jak ktoś długo pozostawał bierny w tych sprawach…więc lepiej być seksualnie aktywnym moim zdaniem:D Poza tym mam wrażenie, że bardzo chcesz kogoś potkać i być z kimś. Życzę Ci powodzenia, może sobie też kogoś uwiedziesz:D

karollka
23 października 2008
oo tak jestes demonem sexu :D :D:D:D hihihi < zaraz padne ........:D:D:D:D >

diablee
21 listopada 2008
e tam. mi sie zdarzalo 2 razy dziennie ( jak nie wiecej:o ) jak bylam daleko od mojego faceta :) przez cale 5 tygodni! i jakos seksoholiczka sie nie czuje!

janatur
7 czerwca 2009
Masturbacja to przyjemność gdy nie ma partnera,
można onanizować się parami;osobno lub na
przemian,mężczyzna bawi się muszelką a kobieta
penisem,sprawdzałem tę zabawę,było fajnie.
Uwaga! mężczyzna!

olga90
2 lipca 2009
Masturbowanie się 3 razy w tygodniu to nie seksoholizm. Gorzej jeśli masturbacja sprawia Ci większą przyjemność niż stosunek z partnerem... Czasami jest tak, że sami dajemy sobie przyjemność i nikogo już do tego nie potrzebujemy, a z partnerem czujemy nudę, nie wspomnę o orgazmie, którego z nim nie przeżyjemy. To już jest problem. Najlepiej byłby się powstrzymać i tego nie robić.

wikonwi
21 lipca 2009
drogie Panie.
Wiem że to forum stworzyłyście dla siebie i wizyta mężczyzny jest zaznaczona jako wtargnięcie obcego niech i tak będzie.Masturbacja kobiety nie jest niczym uwłaczającm dla jej seksułalności jeśli nie przerodi się w rutyę i erzac na całe życie. Rozładowanie napięcia jest zdowe.Masturbacia kobieca w przeciwieństwie do męskiej jako erzac kawalerski powodóje (może) długotrwałe powody szybkiego wytrysku .Próby wspułżycia z kobietą kończą się urazami kture ciężko wyleczyć.Olga90 ma rację.Długo trwałe preferęcje na długo kodowane są w muzgu. Myślę że jako mężczyzna na tym kobiecym forum żadnej zwas nie skrzywdziłem ani nie obraziłem.Zawsze służę dobą spokojną radą.Mam 61lat icoś o życiu wiem .Pozdrawiam i kobiety nie bójcie się facetów. zyczę pomyślnego rozwoju forum.
Uwaga! mężczyzna!

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Jak seks to tylko z żelem. Bez żelu nie jest tak fajnie. Dyskrecja.pl ma ich pełno, naprawdę pełno.