Strona główna > Grupy > Sex ;) > mąż i kochanek czy warto dzieli na...
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

mąż i kochanek czy warto dzieli na dwóch cokolwiek

mirabela83
9 marca 2008
Wszystkie mężatki wiedzą co oznacza małzeństwo -a gdy sie nie układa i zjawia się ktoś inny to czy warto raz przezyc przygodę ,bądź mięc kogoś kto przytuli gdy nam żle jak mąż nas odtrąca.Czy warto dzielic nas pomiędzy dwojgiem mężczyzn .

(?)
9 marca 2008
nie nie nie...jesli sie nieuklada to trzeba to sprobowac ratowac a jak to na nic...to sie rozwiesc bo szkoda zycia

(?)
9 marca 2008
Rużne są sytuacje w życiu,ja nie mam takich doświadczeń,z mężem żyje nam sie idealnie,nie wiem co bym zrobiła gdyby mnie odtrącił,mam cichą nadzieje,że to nigdy nie nastąpi i ten problem mnie nie dotyczy.

(?)
9 marca 2008
co prawda nie mam meza ale jestem w zwiazku juz 6 lat...wiec wiem co mowie

(?)
9 marca 2008
Przytulanie to chyba nie zdrada-przynajmniej ja tak sadze,ale przygoda na 1 raz oznacza zdrade i to chyba nie jest warte rozpadu związku.Faceci nie wybaczają zdrad a ukrywac to i żyć w kłamstwie to chyba wykańcza psychicznie.

(?)
9 marca 2008
racja...zreszta skoro myslimy w ten sposob o innym facecie to znaczy ze maz nas juz nierusza tak jak kiedys

katarinnna
10 marca 2008
Wydaje mi się, żę nie warto...Przygody na 1raz są bez sensu...

czarnulka1724
10 marca 2008
też uważam że jak w związku coś sie nie układa to nie należy szukać od razu drugiego mężczyzny ale porozmawiać z tym swoim i powiedzieć mu co sie czuje... jak ma serce to powinien zrozumieć :)

(?)
10 marca 2008
przypomnij sobie przysięgę małzenską-na dobre i na złe ,mam nadzieje,ze rozwiałam Twój znak zapytania...

katarinnna
10 marca 2008
Nie sztuka rozwalić związek,
Sztuka uratować i utrzymać :)

mirabela83
10 marca 2008
To nie jest pytanie co ja mam zrobic to ciekawosc jakie zdanie mają na ten temat inne kobiety swoją przysięgę małżeńską znam

sandra
10 marca 2008
NAJLEPIEJ POROZMAWIAJ Z NIM POWIEC TO CO MYSLISZ...CO BYS CHCIAŁA

lena
4 kwietnia 2008
znam sprawe z opowiadania mojej przyjacióki. spróbowała,bo obiecywał złote góry,dała się wciągnac w romans ,mąż sie jakos dowiedział... ups...porażka! ale dostała drugą szanse i są szczęśliwi jak nigdy.widac potrzebne było błoto,żeby stąpali po różach

(?)
16 listopada 2008
nie warto... jeśli ma się odpowiedniego faceta, a zakładam, że skoro się hajtnęło to jest "ten".

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.