Strona główna > Grupy > Sex ;) > jak sklonic faceta zeby czesciej...
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

jak sklonic faceta zeby czesciej chcial...no wiecie:)b

(?)
2 marca 2008
Zazwyczaj to nie trzeba ich nakłaniać :)

magi
2 marca 2008
ja dodaje duzo czosntku do potraw ale sa tez inne afrodizjaki zeby mu sie chcialo, jak masz z nim relacjie ze cie np.potem nie obgada do znajomych mozesz zapuscic niby przypadkiem jakis ostry filmik a potem go pocalowac i nie ma bata na niego

FuckingBitch
2 marca 2008
Ja swojego nie muszę do niczego nakłaniać. Wystarczy dobre przywitanie a później jakoś leci :)

(?)
2 marca 2008
muj akurat czesto potrzebuje wiec moge ci go pozyczyc

kroliczek1
3 marca 2008
No ja tez nie potrzebowalam nikogo nigdy naklaniac,jak tez nie jestem jakas nimfomanka,heh,no i podobno to my nie chcemy i zawsze nas boli glowa,nie?Ciagle mi zartem niby mowi ze jestem zboczuch:)

dominika023
3 marca 2008
gorset szpilki i korale............ to sprwadzona metoda!!!

kroliczek1
3 marca 2008
on raczej woli dlugie kjozaki i mini,to dziala najlepiej na niego,ale nie da sie tak ciagle chodzic po mieszkaniu:)

alicha
3 marca 2008
U mnie role sie odwróciły jak urodziłam dziecko .kiedys nie chciałam a teraz chce a niestety on zmęczony ... albo ogląda TVN TURBO. I nie zebym nie miała mu czym zaimponowac wszystko mam na swoim miejscu ,cycki , tyłek . A gorset i szpilki nie działają . ile razy się wystroje ... to jak już coś sie dzieje to i tak mam to na sobie 15 sekund. nie wiem czy wogóle widzi co mam na sobie . Chyba załozymy jakiś związek . hehe

czarnulka1724
3 marca 2008
może sexi bielizna :)

kroliczek1
4 marca 2008
O tak,alicha,zalozmy jakis zwiazek:)Tylko nazwe by trzeba jakas wymyslic nieglupia:)A co,do czego to podobne zeby faceta glowa bolala,heh

(?)
4 marca 2008
Nie rozumiem bo mój zawsze chce ,moze jest chory.To straszne dziwne.

kroliczek1
4 marca 2008
Wlasnie ja tez mysle ze co jak co,ale to zawsze chca:)

czarnulka1724
15 marca 2008
mój też zawsze chce :)

kasolina
15 listopada 2008
odpicować się i sam poleci ^^.

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.