Strona główna > Grupy > Sex ;) > Rozmiar nie ma znaczenia?
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Rozmiar nie ma znaczenia?

Malutka
23 sierpnia 2008
Rozmiar nie ma znaczenia? Przecież dobrze wiemy, że ma...nawet jak mówimy, że nie. A mamy większy mózg od facetów! I jak wiadomo: nic co w przyrodzie...nie dzieje się bez przyczyny:-)

laos
29 sierpnia 2008
Ale faceci też mają czasem duże mózgi tylko, że 90% wypełnia mania oglądania kopaczy skóry (piłka nożna) :P

slodkamalinka
29 października 2008
oczywiście, że inteligencja jest sexy, zauważcie jak zdobywają kobiety inteligentni mężczyźni. Umieją poprowadzić interesującą konwersację niby przypadkiem dotkną waszej dłoni, zapatrzą się w oczy, czule szepną do ucha, a przede wszystkim rozpalą wyobraźnię do czerwoności

stonka
22 grudnia 2008
Największy do tej pory zbadany mózg należał do żyjącego w XVIII wieku mężczyzny z wodogłowiem. Rozmiar ma znaczenie, ale nie zawsze znaczy, że większe jest lepsze :]

czarna23
14 lipca 2009
zdecydowanie inteligencja jest sexy ! :) to ja najbardziej cenie u swojego faceta...i to ona mnie urzekła :)

illness
18 sierpnia 2009
inteligencja ma olbrzymie znaczenia, tylko problem w tym, że nie zależy od wielkości mózgu, a od stopnia jego pofałdowania...

milusia86
6 listopada 2009
koledzy mojego faceta często mówią fajna dup.. wiem ze maja na myśli wygląd bo przecież nie doszło do żadnej rozmowy. z moim jest podobnie kiedyś preferował "księżniczki",teraz ma mnie- prosta NORMALNA kobietę...niczym się nie wyróżniam, a jednak zrozumie przytulę pociesze i zrobię kanapki do pracy. to charakter a nie wygląd;)

amelka22
10 marca 2010
Jak seks to tylko z żelem. Bez żelu nie jest tak fajnie. Dyskrecja.pl ma ich pełno, naprawdę pełno.

martynia23
13 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl