Strona główna > Grupy > Sex ;) > Pomocyyy!!
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Pomocyyy!!

Anulka2332
26 lutego 2011
Witam:)
Mam problem taki że bardzo kocham swojego chłopaka i myślę że to "ten", on mówi że jestem dla niego najważniejsza i że bardzo mnie kocha lecz mam 15 lat on jest starszy o rok i oboje wiele przeszliśmy. Wiemy że seks jest już poważną sprawą i trzeba się liczyć jak by co z konsekwencjami. Często rozmawiamy o seksie lecz nie jestem pewna czy ten pierwszy raz będzie miły i czy wtedy zdołam go zaspokoić. I do tego teraz wiele mężczyzn pokazuje że się mną interesuje i mój facet jest bardzo zazdrosny i ja już nie wiem kompletnie co robić...:(

Adka
27 lutego 2011
Hej!
Z tym seksem to poczekaj,po co sie spieszyc?
Na ten pierwszy raz trzeba być przygotowanym.

pielegniarka86
27 lutego 2011
przygotowanym nie tylko fizycznie, ale też psychicznie...

Merc
28 lutego 2011
Nie śpiesz się z tym. Zazdrość nie jest dobra, musisz dużo z nim rozmawiać, nie tylko o seksie :P

Anulka2332
28 lutego 2011
Ja z nim o wszystkim rozmawiam... Dosłownie o wszystkim... Zawsze na niego mogę liczyć, lecz właśnie przez tą zazdrość wiele razy nasz związek był wystawiony na próbę, ale przezwyciężyliśmy:)
I właśnie nie wiem czy jestem gotowa na ten krok... ufam mu bezgranicznie lecz chyba nie jestem gotowa:(

natt92
1 marca 2011
moim zdaniem mając 15 lat, on 16.. powinniście poczekać z seksem.. ty może i owszem jesteś dojrzała emocjonalnie i rozumiesz co i jak, ale chłopcy w tym wieku jeszcze nie myślą zbyt poważnie... poczekaj

landrynkaxp
12 marca 2011
Wes dziewczyno pomyśl o konsekwencjach .. . a jak by wam gumka pękła ?. Chciała byś być mamą w wieku 16 lat ? no chyba nie . Jeśli podejmuje się decyzje o współżyciu to tez trzeba przewidzieć tego konsekwencje , a moim zdaniem jesteś stanowczo za młoda

angells
17 marca 2011
Również radze poczekać bo nawet jak ty byś dała rade z dzieckiem w razie wpadki , to twój chłopak wątpie czy by dał rade jest dużo chłopaków ze zostawiają dziewczyny z dzieckiem a ich jedyna gadka to "nie jestem gotowy na dziecko"
Znam bardzo dużo takich przypadków i dobrze nie mają :)
Radze Ci lepiej poszaleć na imprezach i cieszyć się na razie tym że jesteście razem :)
A jeśli koniecznie chcecie się zabawić .. to zawsze możecie to zrobić w inny sposób jest dużo sposobów na zabawę nie wkładając ptaszka w gniazdko :) Są sklepy a w nich zabawki :)
Ale jak kto woli :) Ja na twoim miejscu bym się zabawiła z nim w inny sposób ...:)
Same pieszczoty są bardzo dobre i dość zaspokajające potrzeby , oraz romantyczny wieczór przy kolacji:)
Na pewno nie pożałujecie :) Lepiej iść przez życie małymi kroczkami niż wielkimi krokami wleźć w błotko :)

AN13
1 maja 2011
Zgadzam się z angells pośoiech to zły doradca i pamiętaj że pewnych żeczy nie da się cofnąć.Macie jeszcze czas, a on jeśli jest taki kochany i możesz na niego liczyć to zrozumie.I uwierz mi lepiej smakuje w póżniejszym wieku-kobieta jest jak wino im starsze tym leprze pozdrawiam;)