Strona główna > Grupy > Sex ;) > Nadmierne owłosienie
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Nadmierne owłosienie

aniolekola
14 grudnia 2010
Poznałam super faceta, inteligentny, z poczuciem humoru, dość przystojny, czuły, odpowiedzialny, traktuje mnie poważnie, widać, że mu na mnie zależy itp. Bardzo go lubię, nie jestem jeszcze zakochana, ale dobrze się z nim czuję. Tylko ma jedną wadę i mi aż głupio, że zwracam na to uwagę. Bo chodzi o to, że do tej pory miałam mężczyzn z gładką klatą. Wiadomo, że D. nie zaglądałam pod koszulkę, nie zastanawiałam się nad tym co tam ma i jak jest owłosiony. A jest bardzo:(. Nie tylko klatę ale i plecy. Zaskoczyło mnie to negatywnie, ale coś tam zaśmiałam się, że "ale misiak z ciebie". Ale przeszkadza mi to;/. Chodzi o plecy. Kojarzy mi się to z starymi dziadkami, a on młody jeszcze jest, ma 27 lat. Z wiekiem będzie gorzej pewnie.
Może to głupie, ale naprawdę nie mam ochoty dotykać jego pleców, masować (a zawsze robiłam genialne masaże swoim mężczyznom), a w trakcie kochania się jak dotknę jego włosów to przechodzi mnie dreszcz obrzydzenia. I mi nastrój opada.

Lidka
14 grudnia 2010
Zapytaj co sądzi on o depilacji?
Możesz spróbować otwarcie go zapytać, czy kiedyś o tym myślał /moze sam powie/ oraz co sądzi o depilacji laserowej, bo ty myślisz o tym ;]
Bo uważasz ze ogolone cialo jest bardziej sexi itd.

aniolekola
14 grudnia 2010
No ale nie będzie się ciągle depilował, do konca życia. I podejrzewam że to kwestia mojej akceptacji i stosunku do tego. Że albo akceptuję albo nie.
;/

Lidka
15 grudnia 2010
laserowa jest na stałe, ale jest kosztowna.

angells
17 marca 2011
Ja nie lubię zarośniętych blee. Bądź otwarta powiedz że nie przepadasz za włosami :)
Jak mojemu na klacie wylazło kilka to sama obciełam :) A on tylko się śmiał na szczęście już mu nie rosną nie wiem czemu :) ale cieszy mnie to i też teraz ma 27 lat :)
Ja mu powiedziałam że nie lubię obrośniętych bo żebym chciała to poszła bym do zoo. he:)
bądź szczera:)

miniaturka
5 kwietnia 2012
fujj, włosy na plecach, blech.