Strona główna > Grupy > Sex ;) > Facet za szybko dochodzi dlaczego?
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Facet za szybko dochodzi dlaczego?

niunka710
13 listopada 2010
Witajcie mam pytanie dotyczące mojego faceta. Jesteśmy razem ponad 4 lata i często się kochamy. Jednak zawsze jest tak, że on po 5-7 minutach współżycia ma orgazm.. a tymczasem ja jeszcze się nie zdążyłam dobrze podniecić. Od jakiegoś czasu funduje mi długie gry wstępne abym była bardziej rozluźniona i podniecona. Ostatnio nawet udało nam się uzyskać wspólny orgazm. Ale nadal trwa to 5-7 minut jeśli on zdoła nie dojść w tym krótkim czasie to jest szansa w innym przypadku mogę tylko o orgazmie pomarzyć.. Rozmawiałam z nim o tym i on wie, że jest to za szybko ale nie wiemy jak temu zaradzić.. co wy o tym sądzicie da się tu coś zrobić aby dłużej wytrzymał albo żeby mniej czuł??

Brunetka1991
23 grudnia 2010
Witaj....
Może Twój chłopak przeżywa jakiś stres czy też coś go gryzie??? skoro rozmawiałaś z nim na ten temat i on sam wie,że jest jak jest to zapytaj go czy czymś się martwi itp... No,a jak powie,że NIE to lepiej,żeby zgłosił się do Neurologa i on poradzi co jest nie tak.... Nic się nie dzieje bez przyczyny więc warto uzyskać jakieś porady.
Pozdrawiam Weronika:)

ksonia
8 lutego 2011
Jesli zdarza sie ze mezczyzna szybciej dochodzi, polecam czeste zmieny pozycji podczas sexu.
A kobiece polecam podczas pobudzac recznie łechtaczke co napewno doprowdzi do pieknego orgazmu :)

angells
17 marca 2011
Witam ! Nie jesteś sama mój mąż też dochodzi w krótkim czasie tak jak twój i też nie mamy pojęcia dlaczego, może dlatego że jest zawsze mocno pod jarany ??
Często się kochamy tak 5-6 razy w tygodniu , zdarza się tak ...jak jest długa gra wstępna to potrafi dojść z podniecenia jeszcze przed włożeniem z samego faktu że mi robi dobrze :) Mi to nie przeszkadza nawet to mnie wzmacnia ze z samego widoku potrafi dojść :) Ale muszę przyznać że mój partner nie zostawia mnie " niedopieszczonej" nigdy. Podczas sexu będzie dochodził tyle razy dopóki mi nie dogodzi :)

domcia120
8 maja 2011
jest to problem wielu par ja mam to samo z moim chłopakiem . dla tego na początku gry wstępnej stara się zaspokoić mnie a później martwi się sobą .