Strona główna > Grupy > Sex ;) > przerwa w seksie
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

przerwa w seksie

pielegniarka86
9 lipca 2010
Czy to możliwe, że jeśli facet mam roczną przerwę w seksie, to później nie wytrzymuje długo podczas stosunku i ma szybko wytrysk czy raczej jest to cecha "od zawsze"?? Ile trwa powrót do "normy" i jak przedłużyć stosunek?? O rady proszę również Panów :)

(?)
11 lipca 2010
Mi sie wydaje ze tutaj czas nie bardzo ma znaczenie,tak na niego dzialasz:D:):)
Jestem z tym samym prawie 10 lat i jesli chodzi o dlugosc stosunku ,to nie wiele sie zmienilo:) Sa dwa wyjscia,Moze pozbyc sie amunicji,np pod prysznicem:)I wtedy powinno byc troche dluzej:)
Albo wydluzcie gre wstepna na maxa,my tak robimy i jest super,chyba ze mamy ochote na cos szybkiego.Podobno mozna tez jakos zlapac,przycisnac i niby chwilowo facet nie dojdzie,probowalismy kilka razy,nie wychodzi,gdzies mu niby orgazm ucieka:) moj tego nie lubi:(

agusiaczek
11 lipca 2010
Oj, Martuś nie zgodzę się się z Tobą, bo myślę że ma znaczenie. Jak się z mężem dłuższy czas nie kochamy to wytryski są szybsze i obfitsze. Tak samo, jak jeśli kochamy się drugi raz, krótko po pierwszym- stosunek jest wtedy dłuższy. :)
Uważam, że nie ma reguły i to zależy od mężczyzny.

pielegniarka86
11 lipca 2010
tylko, że u nas nie ma "drugiego razu"... po pierwszym razie zabawa jest skończona :(

(?)
11 lipca 2010
:) chodzilo mi o czas,w latach...:D Moj ma tak od poczatku i do dzis tak zostalo.Tak jak mowisz drugi i nastepny raz jest dluzej o ile takowe sa;):)Dlatego czasem lepiej gdy przychodzi z nienaladowana strzelba:D:D:D:D

Pielegniarka86 po godzince tez juz nie?to kaz mu sie pozbywac amunicji:):):) tylko ze wtedy to tez juz nie jest to samo:(... musi chlopak sie toba zajac na maxa:)Chyba ze zalezy ci akurat na dlugim stosunku.

inczol
12 lipca 2010
witaj,problem problemem byc nie musi...zalezy ile jest determinacjii aby sobie z tym poradzic...mozna pewne sprawy wycwiczyc ....kiedys w akademiku mieszkalem z jednym azjata gadalismy o wszystkim jak to faceci takze kiedys o tych sprawach.ONI AZJACI HINDUSI LEPIEJ SPBIE RADZA kontroluja...to mozna wycwiczyc naprawde!!!!facet musi pocwiczyc ,trwa to kilka miesiecy cwiczymy codziennie np.lezac w lozku przed zasnieciem czy zaraz po przebudzeniu.trzeba sciskac hmm...zwieracz odbytu,najpierw idzie kiepsko. trzeba sciskac raz za razem cwiczac codziennie
az poczujemy ze idzie nam lepiej i mocniej
zadac sobie np dziennie jakas ilosc np 30-50
potem po kilku miesiacach hmm mamy sile w tym zwieraniu...az bedziemy mogli zacisnac na kilka sekund czasem kilkanascie.i to jest to.kiedy przychodzi fala ze facet juz moze nie wytrzymac to zaciska i trzyma az fala odejdzie..wychodzi to tylko wtedy jesli sie cwiczy powaznie!!!!!znam z autopsjii ,koledze tez tak poradzilem i...to dziala ..zalezy na ile partner chce pocwiczyc.nie jest to latwe..ale panowac mozna...bedziesz BARDZO ZADOWOLONA..

inczol@op.pl
Uwaga! mężczyzna!

martynia23
27 września 2010
Jeżeli nie daję rady to niech zasięgnie po takie coś http://www.sexishop.pl/coolman-delay-opozniajacy-wytrysk-p-696.htmlPowinno mu to pomóc