Strona główna > Grupy > Sex ;) > Problem z seksem - nie odczuwam...
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Problem z seksem - nie odczuwam przyjemności

niunka710
25 maja 2010
Otóz mam taki problem kiedy kocham sie z moim facetem gra wstepna jest jak najbardziej przyjemna ale sam sex nie sprawia mi zadowolenia hm nic praktycznie podczas seksu nie czuje zadnych bodzców czuje tylko to jak sie rusza we mnie zadnej przyjemnosci nie wiem czemu tak jest moze wymagam za wiele w sparwie odczuc w seksie...nie wiem jaka moze byc przyczyna tego...ktos mial takie cos?jak temu mozna zaradzic?deprymuje mnie to...pomożcie...hm albo to wymaga jeszcze czasu i trzeba sie nauczyc brac z seksu jak najwiecej...

pielegniarka86
26 maja 2010
ja miałam kiedyś podobnie, zero przyjemności... Najważniejsze to jest znaleźć odpowiednią pozycję, żeby partner podczas stosunku pocierał twój punkt G. Możesz także ćwiczyć mięśnie Kegla, którymi pracujesz podczas stosunku i to daje Ci większą przyjemność. No i musisz być naprawdę rozgrzana, bo w przeciwieństwie do facetów, którym starczają jakieś 2 minuty do pełni gotowości, to my potrzebujemy dużo więcej czasu na "rozgrzanie się".

MissRed
27 maja 2010
może nie skupiasz się za bardzo na tym co czujesz? podczas stosunku spróbuj skupić się nad tym i wyczuć w którym miejscu np. najbardziej intensywnie odczuwasz jego obecność :) tylko nie stresuj się tym że nic nie czujesz lub "kurde! kiedy w końcu dojdę!" , musisz się zrelaksować i przede wszystkim się tym nie przejmować. No i tak jak koleżanka wyżej ćwicz mięśnie Kegla w internecie na pewno znajdziesz na czym to polega :) Twoje doznania powinny mocniejsze :)

Annu
1 sierpnia 2010
Najważniejsze to się zrelaksować i nie myśleć o tym, że nie czujesz przyjemności. Jeśli np w danej pozycji nie czujesz przyjemności, zmień ja i wczuwaj się w sytuację. Ja tak miałam długi czas, nie czułam przyjemności bo nie wiedziałam co mnie podnieca, ale teraz wiem i jest bosko. Może po prostu powinnaś przejąc trochę kontrolę??
Ja np. cały czas przejmowałam się tym czy mojemu facetowi jest dobrze i robiłam to na co ona miał ochotę, ale w pewnym momencie skupiłam się na swojej przyjemności. Musi być coś co Cie podnieca, może Twoj facet nie jest delikatny i robi to automatycznie i fizycznie, ale to się moze zmieć.

Powodzenia.