Strona główna > Grupy > Sex ;) > Sex z kolegą, bez miłości.
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Sex z kolegą, bez miłości.

Gabi1819
9 maja 2010
Cześć!:)Mam 18 lat i jestem dziewicą.Zawsze trzymałam sie swoich zasad, czyli m.in tego, że swój pierwszy raz zrobię z chłopakiem, który będzie mi całkowicie oddany, ja również będę zakochana po uszy...itd. Pojęcie sexu było dla mnie do niedawna całkiem obce, nigdy nie myślałam o tym poważnie(bo nie mam chłopaka), widziałam ta sprawę w dalekiej przyszłości.Jednak ostatnio kilka rzeczy się zmieniło. Mam kolegę(jest prawiczkiem i co najlepsze jest młodszy o rok), pociąga mnie,ja jego... Między nami doszło już wcześniej do zblizenia, jednak nic do siebie nie czujemy i jesteśmy tego świadomi.

Gabi1819
9 maja 2010
postanowiliśmy sie spotkać i to zrobić. On chce to zrobić, ponieważ czuję, ze jestem dla niego odpowiednia dziewczyną mimo tego ze jestem tylko jego koleżanką. Ja niestety mam cały czas wątpliwośći, a skoro sie je ma to znaczy, że nie jest się jeszcze na to gotowym...Z 2 zaś strony sobie myślę, że powinnam skorzystać z tej propozycji. Zwracam się do Was, ponieważ chciałbym, zebyście sie postawiły w moim miejscu i napisały jaką decyzję byście podjęły. Dziekuje i czekam na wyrozumiałe odpowiedzi.

Gabi1819
9 maja 2010
Pierwszy raz z kolegą, bez uczuć? Czy to jest możliwe.. Byłam pewna, ze nigdy w życiu nie bd musiała podejmowac takiej decyzji! Chociaz większość"mnie" schyla się ku temu, zeby to wszystko odkręcić, poczekać na tego chłopaka w którym sie zakocham, bo mogłabym później żałować że tak własnie wyglądał moj pierwszy raz, a to jest ważne w zyciu każdej kobiety. Mężczyźni inaczej do tego podchodzą.;/

pielegniarka86
9 maja 2010
Ja bym na Twoim miejscu poczekała. Możesz później żałować, że to zrobiłaś z kimś, kogo nie kochałaś. Jeszcze przecież nie jesteś stara i to nie jest konieczność. A zrobić to tylko dlatego, żeby mieć za sobą to bez sensu.

XxLadyxCocainexX
9 maja 2010
Właśnie. Pierwszy raz powinien odbyć się z kimś kogo kochasz a nie z przypadkowym chłopakiem czy kolega bo to nie ma najmniejszego sensu. Seks to dodatek do związku takie "zwieńczenie" miłości :)

agusiaczek
9 maja 2010
Seks z kolegą jest jak najbardziej możliwy, bo oprócz płomiennej miłości istnieje w nas ta druga natura- seksualna. Takie zbliżenia też mogą być przyjemne, ale jeśli kogoś dodatkowo darzy się uczuciem seks wtedy jest lepszy i namiętniejszy. Dlatego Tobie radziłabym poczekać, bo też wiele czasem zależy od tego pierwszego razu.

Merc
9 maja 2010
Ja też Tobie radzę poczekac.
Moim zdaniem pierwszy raz jest najważniejszy, a bez miłości to już nie jest to samo ...

domcia120
9 maja 2010
Sex z kolegą ? ;/ co to ma być ? :/ nie toleruję czegoś takiego ...
Powinnaś znaleźć kogoś kto to zrobi z tobą z miłości a nie żeby zaspokoić swoje pragnienie ...

Ela
10 maja 2010
Żeby odklepać to nie warto ;] POCZEKAJ, BO WARTO.

(?)
11 maja 2010
z kolega ?bez sensu...oczywiscie jemu bedzie git, a ty pozniej bedziesz zniesmaczona i rozczarowana.To twoj pierwszy raz poczekaj niech bedzie to pieknym przezyciem, z kim z kogo bedziesz kochac, a nie z ciekawosci i z byle kim.

martynia23
27 września 2010
Jak już ma do tego dojsc to powiedz zeby chociaz kupil jakis zel co bedzie potegowalo Wasze doznania i bedzie naprawdę przyjemnym przeżyciem ;--) Ja proponuje taki, bo sama z niego korzystam http://www.sexishop.pl/tasty-lube-strawberry-p-1555.html

NeeTi
7 dni temu o 23:34
Pierwszy raz z chłopakiem którego bedziesz kochać jest o wiele przyjemniejszy... Bo wkladasz w to uczucia. A tak? Nic tylko zwykly sex.... Ja mój pierwszy raz przezyłam z moim obecnym chłopakiem, on też był prawiczkiem... Takie wspólne zdobywanie doswiadczenia jest naprawde super:) Kazdy uczy sie czegos nowego:) Poczekaj z tym:) masz jeszcze czas:) ja dziewictwo straciłam w wieku 20 lat;) ale bylo warto czekac:) naprawde:) zadnego stresu, calkowity spokoj:) Ehhh cofnełabym sie do tamtych chwil:P