Strona główna > Grupy > Sex ;) > Masturbacja ?
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Masturbacja ?

czerwonozielona
17 marca 2010
Witam Was ;)
Słuchajcie mam problem, znaczy można to pod to podciągnąc.

Masturbacja- co Wy o tym myślicie ?
Nie chcę się jeszcze kochac, chcę to zrobic z tym jedynym, a przyjemnośc odstresowanie się myślę że to pomoże. Ale nie wiem jak. Nie mam wibratora ani nic i nie mam jak kupic znaczy wstydzę się.

Macie może jakieś pomysły? ( przepraszam za ten temat, taki wstydliwy)

xxxa
17 marca 2010
Hmm kupując wibrator jest możliwość, ze przebijesz blone :) A niesądze czy twoj facet był z tego zadowolony :) Sama nigdy nie próbowałam ale jeśli tego ccesz to to dobry pomysł :) Zrób jak uważasz jeśli chcesz ię poczuć lepiej odstresować to myśle ze to hm fajny pomysł :D

Maery
17 marca 2010
Myślę że nie jest do tego potrzebny na pierwszy raz żaden sprzęt :D Da się to zrobić "ręcznie" :D

(?)
17 marca 2010
Robotki reczne:) wiekszosc z nas jest uzdolniona manualnie:):):)dasz sobie rade:)

amelka22
23 marca 2010
Każdy nastolatek i osoba która dojrzewa potrzebuje rozładować napięcie emocjonalne więc czemu nie ;) Zawsze możesz też podczas masturbacji skorzystać z żeli które pobudzą CIebie jeszcze bardziej ;) Na dyskrecja.pl możesz je zakupić

martynia23
25 marca 2010
czerwonozielona gadżety erotyczne możesz kupić przez internet, paczka jest też tak zaklejona że nikt nie wie co znajduje się w środku. Także jest to bezpieczne kupowanie. Sklep który takie coś proponuje to np dyskrecja.pl

amelka22
30 marca 2010
Jesli chodzi o dyskrecje to akurat polecam ten sklep bo sama mam z niego przedmioty i jestem bardzo zadowolona ;)

martynia23
19 kwietnia 2010
Wiem amelka bo sama z tego korzystam :P Naprawdę fajowy sklep jeśli o to chodzi ;)

martynia23
27 września 2010
Masturbacja jest ok, do tego jak się jeszcze specjalnie nawilżysz, proponuje takie coś: http://www.sexishop.pl/cafe-latte-poslizgowy-wyprodukowany-jest-bazie-wody-p-15549.html

jana13
13 października 2010
wszędzie gdzie rożek:)

jana13
13 października 2010
serio, ja tak robię róg krzesla, fotela, biurka i jest odjazd

angells
17 marca 2011
Dla ciebie na pierwszy raz wystarczy paluszek ..... pośmigaj nim po łechtaczce i będzie git :)

Kasia1992
21 sierpnia 2011
Witam.
Mam poważny problem.
Na szesnaste urodziny dostała od kupeli wibrator. Bawiłam się nim "ująć to tak" . Teraz podoba mi się pewien chłopak i ja jemu. Ale jest problem bo on szuka dziewicy. A ja się boję że przez zabawy wibratorem mogłam przebić błonę dziewiczą. Czy utrata błony dziewiczej która nie wynika ze stosunku płciowego , bo jeszcze nigdy nie kochałam się z żadnym mężczyzną, oznacza że nie jestem już dziewicą ?
Proszę pomóżcie .