Strona główna > Grupy > Sex ;) > Ból
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Ból

koga89
27 lutego 2010
I jeszcze jedno pytanie. Czy czułyście kiedyś ból przed samym współżyciem jak wasz facet próbował wejść w was ? Bo ja to ostatnio zauważam nawet przy badaniu ginekologicznym. Chyba tylko przy jednym stosunku nic mnie nie bolało(co zalezalo od kata wejscia). A zawsze jestem bardzo dobrze rozgrzana itd. Czy to może być od tabletek, że np w środku nie jest wystarczające nawilżenie? Na pewno pójdę z ta sprawą do ginekologa , ale tez chciałabym poznać wasze zdanie i czy wy tak miałyście/macie.

niunka710
1 marca 2010
Jesli mowa o tabletkach anty tak one bardzo wysuszaja pochwe i przy nich nalezy uzywac jakis srodków nawilzajacych aaa co do bólu moze to byc bol z otarc tez takie cos mialam i bolało mnie gdy chłopak we mnie wchodzi tzn to tak piekło..wiec uzyj jakis lubrykantów i sprawdz czy bedzie lepiej..tabletki anty zatrzymuja wode z organimu z pochwy by jajeczkowanie nie mogło sie odbyc i zabieraja duzo przyjemnisci przytłumiaja radosc z seksu...

amelka22
10 marca 2010
Musisz pamiętać o dobrym nawilżeniu, ja tam zawsze używam jakiegoś żelu, bo nie dość że większa przyjemność to jeszcze komfort ;) Polecam CI ten http://img.dyskrecja.pl/p8255_small.jpg

martynia23
13 marca 2010
Zmień swoje życie erotyczne, wejdź na dyskrecja.pl

koga89
14 marca 2010
Dzieki dziewczyny :) czasmi uzywam jakis najwylzajacych wspomagaczow ale wtedy to mnie raz boli raz nie boli nie widomo o co chodzi. A mysliscie ze to moze byc od nadrzerki ktora mi wykryli niedawno i jest nie daleko wejscia? Bo to nawet przy badniu mnie bolalo ..eh zawsze cos sie mnie czepia:(

amelka22
23 marca 2010
Jak masz nadżerkę to może to być tego wina i musisz ją po prostu usunąć ;) Gdyby nie ona to mogła by być to wina po prostu słabego nawilżenia ;)

martynia23
25 marca 2010
Oj to nie wiem czy przy takim czymś to pomoże jakiś żel chociaż możesz spróbować, ale z nadżerką to już nie tak hop siup

amelka22
30 marca 2010
Nie no musi iść do lekarza i tyle ;)

martynia23
19 kwietnia 2010
A co do tabletek to nie są aż takie złe jak mówisz niunka ;) Przyjemnosc to jest jeszcze wieksza a nie mniejsza ;) A aby bylo wilgotno to wystarczy żel z dyskrecja.pl i jest ;)

muszka
26 stycznia 2011
a co zrobić z ciasną pochwą?? Co prawda udaje mu sie wejść nie ma zadnego bólu a jednak twierdzi że jestem ciasna

ksonia
8 lutego 2011
nic nie robic, to daje satysfakcje jemu i tobie :)
dobry zel nawilzajacy i obejdzie sie bez podraznien :)

angells
17 marca 2011
lekarz tylko pomoże :)