Strona główna > Grupy > Sex ;) > Striptiz
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Striptiz

koga89
27 lutego 2010
Myślę, że ten temat może tutaj pasować. Chciałabym zrobić kiedyś niespodziankę chłopakowi dla urozmaicenia naszego życia seksulanego i zrobić striptiz i moje pytanie jest takie czy kojarzycie jakieś fajne zmysłowe piosenki do striptizu? Kiedyś słyszałam charakterystyczną piosenkę w filmach, ale w tym momencie jej nie kojarze może któraś z was a jak nie to jakąś inną:).
Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi ciekawe:)

koga89
28 lutego 2010
hymm cos cicho;)

agusiaczek
28 lutego 2010
joe cocker - You can leave your hat on

Ela
1 marca 2010
hymm
może pretty women?
Skojarzyło mi się z sexem ;D i miłością.

pielegniarka86
3 marca 2010
def leppard - pour some sugar on me

pielegniarka86
3 marca 2010
INXS- need you tonight

amelka22
10 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

koga89
14 marca 2010
Dzieki zapropozycje:)

amelka22
23 marca 2010
Najważniejszy w striptizie będzie to jak będziesz ubrana i jak bedziesz tańczyć, na dyskrecja.pl masz fajne stroje właśnie do tego ;)

martynia23
25 marca 2010
Jak koleżanka mówiła na dyskrecja.pl masz naprawdę fajne stroje do striptizu ;) Możesz go zaskoczyć super ubraniem, a muzyka to nawet metal może lecieć, facet i tak jest wzrokowcem to będzie widział to co chce, a słuchać to nie będize ;)

amelka22
30 marca 2010
Ja to zrobiłam bez muzyczki i był strasznie podniecony i zachwycony ;) A stroje znajdziesz tam gdzie już pisałam ;)

martynia23
19 kwietnia 2010
Dyskrecja.pl tam znajdziesz mega rzeczy ;)

angells
17 marca 2011
do dobrego striptizu nie potrzebna muza i tak facet się zaślini :D