Strona główna > Grupy > Sex ;) > Różnica wieku między kochankami
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Różnica wieku między kochankami

marcinka
3 lutego 2010
Hej! Co o tym myślicie? Czy wiek jest ważny?

just89
3 lutego 2010
wedlug mnie to nie ma znaczenia... ważniejsze jestto co się czuje do drugiej osoby niż wiek

pielegniarka86
3 lutego 2010
jeśli chodzi o sex to myślę, że im starszy facet tym lepszy :D

Ela
3 lutego 2010
A faceci mówią, że im starsza kobieta tym lepiej, bo jest bardziej doświadczona ;]

pielegniarka86
3 lutego 2010
a ja uważam, ze wcale uczucie nie jest najważniejsze, nie musisz kogoś kochać żeby iść z nim do łóżka

marcinka
4 lutego 2010
Nie pytam o doświadczenie.Zresztą to nieprawda,że im ktoś jest starszy,to bardziej doświadczony.Ale prawdą jest,że nie trzeba kochać,żeby z kimś się przespać.Ale takie przygody są raczej przeznaczone dla singli.Więc jak sobie wyobrażacie 40-latke z 25-latkiem w łóżku?Nie pytam o tolerancje,ale o to ,co podpowiada wyobrażni!

(?)
4 lutego 2010
Wszystko zalezy jak wyglada ta 40-latka?bo ja znam kilka bardzo zadbanych i fajnych kobitek, co do facetow sa tacy ktorym sie bardziej podobaja niz mlodsze, sa tacy ktorzy lubia pulchniejsze itd itd...rzecz gustu a o gustach sie nie dyskutuje...

Adka
4 lutego 2010
Wiek nie gra roli.

Ela
4 lutego 2010
Marcinka 40 lat i 25 latek? EE nie jest tak źle. 40 latkom do 65-70 jeszcze daleko, więc mogą jeszcze szaleć i być szczęśliwe.

marcinka
5 lutego 2010
Rozgryzłaś mnie!Cały czas ten sam problem.Czyli nie jest żle?Dzięki!

SummerOblivion
5 lutego 2010
zależy czy partnerzy nie widzą w tym problemu i czują sie przy sobie swobodnie reszta nie ma znaczenia ;) chociaż nie które kobiety które żyją w szczęśliwych związkach mówią że drugi raz by tego nie zrobiły gdyż boją się że partnera może nie dłuigo zabraknąć, albo że są ejszcze młode i chcą wychodzić a ich partnerzy już wolą domowe życie (mówie tu o związkach małżenskich już naprawde z dużą różnicą wieku)

marcinka
5 lutego 2010
A mój dużo młodszy ukochany nie chciał nigdzie wychodzić.To raczej ja dążyłam do tego,żeby wolny czas spędzać wśród znajomych.

(?)
15 lutego 2010
ja bym korzystała z życia na Twoim miejscu i nie przejmowała się innymi, przecież to nie oni tworzą ten związek :)

koga89
28 lutego 2010
No dla mnie w sumie tez to nie ma znaczenia zalezy tez do jakiego wieku max sama ty bys preferowała. Moj nastarszy kochanek mial 26 i nie wiem czy z duzo starszym np jak sie slyszy bym sie odwazyla itp

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl

amelka22
23 marca 2010
Nie jest ważna różnica, ważne jest po prostu to czy jesteście dobrani i pasujecie do siebie ;)

martynia23
25 marca 2010
Nie jest ważny, chociaż dziwne są zwiazki np 20 letniej dziewczyny z 65 letnim facetem ;) To jest zycie chyba tylko dla spadku ;)

amelka22
30 marca 2010
W końcu z czegoś kasa musi być na nowe ciuchy, nie ;P

martynia23
19 kwietnia 2010
NIe ma różnicy ;) Ważne jak jest z nim i tyle ;) Ważne zeby dbał o CIebie i o Was ;) A seks jak bedzie z nim wysmienity to czemu nie ;) Jak korzysta z dyskrecja.pl to na pewno bedzie przyjemny