Strona główna > Grupy > Sex ;) > intymność .!
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

intymność .!

muminek
12 grudnia 2009
w jakiej odległości znajduje się błona dziewicza ?. czy idzie to określić .? dziś się masturbowałam "czymś" co ma 15 cm. czułam niesamowitą przyjemność. lecz strasznie boli mnie cała "mała" . czym to jest spowodowane ?.
proszę o odpowiedzi . ;**

pleasure
13 grudnia 2009
hmmm nie wiem czy da się to określić ;|
a dokładniej gdzie Cię boli (z przodu czy bardziej w środku)?

muminek
13 grudnia 2009
wszędzie i z przodu i w środku.

pleasure
13 grudnia 2009
może za ostro się zabawiałaś? :P
wtedy może rzeczywiście boleć;)

rapcore1
15 grudnia 2009
http://www.nastolatek.pl/art.php?id=2077

muminek
15 grudnia 2009
a czy sądzicie że powinnam iść do ginekologa przed zaczęciem współżycia .? nie mam 16 lat. ! ;/

pleasure
15 grudnia 2009
muminku...żebyś tego nie żałowała później.
Jesteś młoda. Wiem jak to jest mieć 16 lat, zakochać się pierwszy raz...

muminek
15 grudnia 2009
ja nie zakochałam się pierwszy raz . tylko pytam . czy powinnam się udać do ginekologa .?

SummerOblivion
16 grudnia 2009
Tak! :)

styx
16 grudnia 2009
super
Uwaga! mężczyzna!

muminek
17 grudnia 2009
a czy wiek ma znaczenie w wizycie ?.
można iść nawet w wieku 14 lat.? pytam tylko z ciekawości .

(?)
18 grudnia 2009
tak oczywiscie, ze mozesz odwiedzic ginekolga jesli mloda dziewczyna ma np. problem z jajnikami gnekolog bada ja przez odbyt zeby nie uszkodzic blony dziewiczej ale jesli ty jestes dziewica nie ma potrzeby odwiedzania ginekologa tak szybko ja swoja corke urodzilam w wieku 17lat i teraz niemoge zyc bez ginekologa gnekolog jest barzo potrzebny chociazby zeby spokojnie spac i miec pewnosc ze jest wszystko ok ale ginekolog jest lekarzem odspraw kobiecych czyli kobiet ktore pierwszy raz maja juz za soba ty jesli jeszcze nie ukonczylas 16lat masz duzy problem bo jeslichcesz sie upewnic czy z twoja blona jest wszystko ok musisz isz do lekarza z rodzicem i co powiesz mamie ze za ostro sie bawilas? moim zdaniem powinnas odczekac i zobaczyc czy dolegliwosci same nie mina bo mogo byc efektem podraznien scianek jesli piszesz ze ostro sie bawila odczekaj jakis tydzien i jesli naal bedziesz odczuwac bol opowiedz wszystko mamie i zgloscie sie do lekarza nie wstydz sie mam tez kiekys byla w twoim wieku a mama powinna nietylko byc mama ale i przyjaciolka bo lepszej nie znajdziesz nikt nie zna cie az tak dobrze jak mama.tak wiec zycze powodzenia muminku i glowa do gory za jakis czas bedziesz sie z tego smiac:)

Adka
18 grudnia 2009
Powiem Ci tak: jeśli nie masz jeszcze 16 lat i pójdziesz do gonekologa i powiadomisz mu o tym,że chcesz zacząć spółżycie to sądze,ze on ci wniczym nie pomoże,bo jestes stanowczo za młoda na seks...
Owszem ginekolog,może cie zbadać,i ocenic czy wszystko jest wporzadku,ale na pewno Ci uświadom,ze idąc do łóżka w tak młofdym wieku,popełniasz ogromny błąd.Jesteś młodziutka,całe życie przed Toba...
Nie bede ci prawic morałów,ale nie chce też abyś potem cierpiała.
Pozdrawiam

kamila
20 grudnia 2009
Podobno niektóre kobiety w ogóle nie mają błony, albo mają częściową. Do ginekologa nie musisz się jeszcze wybierać, chociaż przed pierwszym współżyciem jak najbardziej, powie Ci o antykoncepcji, zbada itd. W każdym razie odradzę Ci jeszcze współżycia. Ja zaczęłam mając lat 17 i na rawdę żałuję, że nie czekałam z tym dłużej...

amelka22
10 marca 2010
Jak seks to tylko z żelem. Bez żelu nie jest tak fajnie. Dyskrecja.pl ma ich pełno, naprawdę pełno.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

amelka22
30 marca 2010
Za pewne zbyt mocno pocierałaś i dlatego :) Trzeba było użyć żelu to by nie bolało ;)

martynia23
19 kwietnia 2010
Zapraszam na dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi ;-)