Strona główna > Grupy > Sex ;) > jak podniecic faceta .?
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

jak podniecic faceta .?

domcia120
11 grudnia 2009
Wystarczy , że będziesz go namiętnie całować , dotykać odpowiednio a na pewno sie uda :D

pielegniarka86
11 grudnia 2009
to zależy od faceta, jednego podnieca całowanie po szyi a innego dotyk. Musisz wyczuć swojego...

pleasure
12 grudnia 2009
każdy mężczyzna lubi co innego:)
zapytaj wprost co go podnieca, może Ci odpowie?!;)
a jeśli nie...to metodą prób i błędów dojdziesz do perfekcji:)))

SummerOblivion
12 grudnia 2009
Kup sobie jakiś fajny gorset i samonośne pończochy przyczep je do pasa albo bezpośrednio do gorsetu i już pobudzisz jego zmysły... :) Możesz mu w ciągu dnia wysłać sexownego MMS z Twoim zdjęciem i już co będzie na tym zdjęciu zależy od Twojej inwencji i odwagi. Na początku gry wstępnej możesz mówić to co mu zrobisz albo to co chcesz aby tobie on zrobił. To akurat każdego bez wyjątku podnieca ;)

pleasure
13 grudnia 2009
Summer ma racje:)

tyle, że ja na początku naszego związku nie byłam taka odważna :P
teraz po 2,5 roku zaczęliśmy szaleć i spełniać każdą swoją fantazję:D

(?)
17 grudnia 2009
nie moge powiedziec co podnieca mezczyzn ale moge napisac ze mojego podnieca czerwony kolor i ostre zabawy zapewne nie kazdy facet lubi tego typu rzeczy ale bez prob nie dojdzie sie do perfekcji

martynia23
21 grudnia 2009
Wyjdź w czymś takim http://dyskrecja.pl/sklep.php/p6671-Biquet.htmli jeszcze zacznij mały taniec przed nim a potem zacznij dotykać tam gdzie trzeba i całować po szyi to zaraz będzie Twój i podniecony na maksa :P

Adka
29 grudnia 2009
wejdz sobie na t ahttp://www.lavage.pl/pl/15,bielizna_erotyczna,kategoria.html?page=0stronke

czarnulka1724
5 stycznia 2010
No faceci są wzrokowcami :) więc strój bardzo duzo pomoże, z reszta tak jak i szeptanie czułych słówek :)

amelka22
10 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

martynia23
13 marca 2010
Zmień swoje życie erotyczne, wejdź na dyskrecja.pl

Niuniaaa
27 marca 2010
faceci maja bardzo wrazliwe uszka... i kark grr..:D

amelka22
30 marca 2010
Szyję maja straszanie wrażliwą ;) Zresztą nawet jak pomasujesz uda to zauważysz co po chwili się stanie :P

NeeTi
14 kwietnia 2010
Mój mężczyzna uwielbia calowanie po szyi, uszkach, gdy lize mu sutki;) uwielbiam to robic bo wtedy jest taki podniecony i mnie to tez podnieca;) albo drocze sie z nim w taki sposob ze gdy chce mnie pocalowac ja uciekam ustami i musi je gonic:P i jak wkoncu mnie pocaluje to serce mu wali jak mlot:P:P:D mrrr....

martynia23
19 kwietnia 2010
Weź kup z żel dyskrecja.pl nawilż to co masz i zobaczysz jak bedziesz skakał z przyjemnosci ;-)

muminek
4 maja 2010
każdy mężczyzna ma swój taki punkt .. i fajnie jest go znaleźć wtedy się dowiesz co go podnieca :) mój np. lubi gdy całuje go po szyi, brzuszku i jeszcze inne :)..

(?)
26 grudnia 2010
faceci mają łaskotki a w szczególności stópki;)