Strona główna > Grupy > Sex ;) > jakie zabawki w łóżku?
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

jakie zabawki w łóżku?

amelka22
17 grudnia 2009
Jakie zabawki używacie podczas seksu ? Czy w ogóle używacie jakiś ?:) Ja jakiś czas temu kupiłam sobie z internetowego sklepu www.dyskrecja.pl wibrator http://dyskrecja.pl/sklep.php/p1786-Wibrator-Super-Softy.htmlI jestem z niego zadowolona :P

A co Wy polecacie, żeby zabrać ze sobą wraz z swoim chłopakiem ?:)

SummerOblivion
17 grudnia 2009
narazie nie doszłam z chłopakiem do takiego etapu, narazie są przebieranki, gry ;) chociaż już zastanawiałam się nad wibratorem ;) jakieś zele rozgrzewające, kajdanki, jadalna bielizna,

pleasure
17 grudnia 2009
my mamy pare takich zabaweczek ;)
dwa wibratorki, jeden większy, drugi mniejszy; dildo i kuleczki ;)
do tego seksi bielizna i szpileczki :D

amelka22
18 grudnia 2009
A myślałyście kiedyś użyć meksykańską muchę i np do tego jakiś żel ;) Akurat w tym serwisie coś takiego znalazłem i ciekawi to mnie bardzo w sumie mają kilka fajnych żeli np kawowy, a myślę że chłopaki spodobała by się taka forma jakbym z niego taką kawę spiła ;) Wiadomo skąd ;) A mucha by jeszcze bardziej nas rozgrzała ;)

(?)
18 grudnia 2009
zawsze myslalam ze jestem bardzo doswiadczona w sprawach erotycznych a teraz sie dziwie, ze mam take braki w waszych odpowiedziach znalazlam zeczy o ktorych nie mam bladego pojecia i nawet nie wem jak wygladaja obecnie jestem w nowym zwiazku przez szesc lat zylam z facetem ktory bardzo szybko zasypial czasmi nawet przed finalem teraz mam faceta z bardzo duzymi potrzebami a w sumie ja odkrylam swoje potrzeby teraz na sex zawsze jestem gotowa i nigdy nawet mnie glowa nie boli czy mam jakies ciekawsze zajecie teraz wiem jak ludzie bardzo sie od siebie roznia mysalam ze bita smietana z druskawkami i winko zalatwia sprawe ale jestem pewna ze dla mojego mezczyzny to zda egzamin tylko przez miesiac i co dalej?dziekuje dziewczyny za fajne pomysly napewno moj facet bedzie wam wdzieczny:)

Adka
18 grudnia 2009
Też powoli myśle o jakiś dodatkach łóżkowych:-) Narazie do naszych dodtaków należą nakładki wibracyjne ,no i gry erotyczne:-)

(?)
19 grudnia 2009
kiedys o tym myslalam dosc intensywnie, znaczy sie o wibratorku,potem jakos mi ucichlo i od jakiegos czasu wraca do mnie ta mysl:)jak boomerang z tym ze sluchajcie ,moze ja jakas przedpotopowa ale mi jakos tak glupio wesc do sex schopu i wybrac sobie gadrzeta:) znaczy sie ja bym sobie nawet kupila, tylko jak laska za mna lazi i sie pyta czy pomoc to mi sie odechciewa :)
z neta...zle mi sie kojarzy:)bratowa sobie kupila i jej sie inche z centymetrzmi pomylily...nie pytajcie:)
spokojnie moglaby przed domem trzymac to niechcianych gosci by odstrzaszala:):):):):)
Chyba ze mojego wygonie na zakupy:)

amelka22
20 grudnia 2009
Ja Ci bardzo proponuje "SummerOblivion" takie rzeczy, bo naprawdę jest fajnie ;) Na początek może spróbuj sobie taki co ja kupiłam. Ja go polecam, bo jestem z niego zadowolona ;) A jeśli chodzi o żel to ja sobie kupiłam z tego samego sklepu żel Flutschi i super efekty są ;D

pleasure
20 grudnia 2009
mnie się teraz marzy szklany wibrator:D można go używać na ciepło i na zimno :P

Amelka22 a co to jest żel flutschi??

amelka22
21 grudnia 2009
mhm szklanego jeszcze nie próbowałam, ale może też być ciekawym doznaniem :P

Wejdź sobie na stronę dyskrecja.pl i tam wpisz żel Flutschi w wyszukiwarce i Ci pokaże ;) ja z niego korzystam razem ze swoim chłopakiem i jest nam bardzo dobrze :D

martynia23
21 grudnia 2009
amelka też miałam ten żel z tego samego sklepu co Ty i jest to fajne doznanie w łóżku. Także ja tam go polecam innym kobietom ;) A do tego oczywiście jeszcze jakiś wibrator bo też niezłe zabawy ;)

amelka22
22 grudnia 2009
A co tak cichutko w temacie co ?:) Czyżbyście nie używały nic dodatkowego w łóżku i tylko ja jestem taka dziwna, że lubię jakieś udziwnienia :P

czarnulka1724
29 grudnia 2009
Ja używałam żelów durex play (zielony i czerwony - ale zielony fajniejszy) no i nakładkę wibrującą durex play :) TO CUDO JEST NA MIARĘ XXI WIEKU!!! polecam gorąco

czarnulka1724
5 stycznia 2010
http://www.durex.pl/webpic/ring_2008_06.jpg

amelka22
10 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl

martynia23
13 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl

amelka22
30 marca 2010
Nakładka w sumie fajna - próbowałam ją czarnulka ;)

martynia23
19 kwietnia 2010
Dyskrecja.pl najlepszy sklep jaki może być ;)

Meandra
28 maja 2011
A czy słyszałyście o wibratorze dla dwojga? Ostatnio widziałam takie cudo w warszawskim sklepie erotycznym Secret Place. To też może być ciekawe urozmaicenie, no i na pewno oryginalne ;) Moim zdaniem tego typu gadżety są przydatne do urozmaicenia naszego życia seksualnego.