Strona główna > Grupy > Sex ;) > Jak urozmaicić sobie seks ?:)
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Jak urozmaicić sobie seks ?:)

amelka22
21 grudnia 2009
Pytanie takie jak w temacie ;) Cóż jestem z swoim chłopakiem już trochę czasu, korzystamy czasami z zabawek erotycznych, w innym temacie "jakie zabawki w łóżku" pisałam o tym. Jakich zabawek używam i skąd je mam. Ale jak można sobie jeszcze inaczej urozmaicić seks ?:) Moze macie jakieś ciekawe propozycje ;)

martynia23
21 grudnia 2009
Ja używam wibratora oraz żel w łożku razem z swoim ;) Kupiliśmy sobie to w internecie przez dyskrecja.pl W sumie zastanawiamy się nad kolejnymi rzeczami, bo takie zabawy są ciekawe ;)

rapcore1
22 grudnia 2009
a ja uwzam ze wysmarowanie sie miodem a pozniej jego zlizywanie to jest cos ;) a w ogole pieszczenie sobie wzajemnie odbytu to jest cos :D

amelka22
22 grudnia 2009
Co do miodu to ok :P Ale tym drugim zdaniem to przesadziłaś :D Ja już wolę sobie jakieś zabawki kupić i nimi się zabawiać :P

Adka
27 grudnia 2009
Ojej..lizanie odbytu...za przeproszeniem,ale to obrzydliwe...No ale jak komus to sie podoba,to jego sprawa.
Co do urozmaicenia seksu,to ja moze jakies gry planszowe? Albo jakies seksi "przebieranki"?...

czarnulka1724
29 grudnia 2009
a może pozycje z własnych marzeń :) każdy ma jakieś marzenia erotyczne więc może warto je spełnić :)

Adka
29 grudnia 2009
W CKM jest kalendarz,gdzie sa pokazane pozycje na kazdy dzien,może jakas ci sie spodoba?

czarnulka1724
31 grudnia 2009
ten kalendarz jest w najnowszym numerze? :)

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

amelka22
30 marca 2010
Dostałam w łapę ten kalendarzyk, ale taki sobie :P Wolę jednak dyskrecję :P

martynia23
19 kwietnia 2010
Zapraszam na dyskrecja.pl mega sklep i hurtownia z gadzetami erotycznymi ;)