Strona główna > Grupy > Sex ;) > sex.? za wcześnie .? "2"
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

sex.? za wcześnie .? "2"

muminek
28 listopada 2009
dziewczyny .. wszystko jest ok tylko boje się bólu i krwawienia .

samosia
28 listopada 2009
witam ponownie
myślę że nie jesteś jeszcze gotowa... możesz żałować , a tego już nie cofniesz. wydaje mnie się że w Twoim wieku to bardziej ciekawość , może chęć zaimponowania, a nie tędy droga. żeby poczuć naprawdę satysfakcję poczekaj jeszcze...naprawdę warto :-)
powodzenia w podejmowaniu decyzji

pleasure
29 listopada 2009
warto poczekac i nie spieszyc sie z ta decyzja:)
a jesli chodzi o bol i krwawienie. Chłopak powinien byc bardzo delikatny i wyrozumiały i bedzie ok:)
ja wogole nie krwawiłam, a bol byl spowodowany tym, ze nie byłam rozluzniona.

muminek
29 listopada 2009
a moze sie zdarzyć takie coś ze penis nie wejdzie to pochwy ?.

niunka710
29 listopada 2009
Moze sie tak zdarzyc jak bedziesz zestresowana dobrze nie rozbudzona to partner moze miec opory by wejsc..gdy jest sucho to wtedy bardzo boli...

pleasure
29 listopada 2009
nam do tej pory się czasami zdarza ze nie moze wejsc i mnie boli. ja mam ogolnie problemy z suchoscia pochwy i z tego co mi gin. mowila to nie ma na to lekarstwa:(
wiec zawsze pod reka mamy oliwke albo zele intymne, pomaga ;)

Adka
30 listopada 2009
Jesli juz zdecydowałas sie,ze jednak chcesz przezyc teraz swój pierwszy raz,to zadbaj o to by miejsce bylo odpowiednie,abys nie musiala sie stresować.
Starajcie sie też do wszystkiego podejsc powoli,bez pospiechu.
Moze twoj facet juz ma doswiadczenie w tych sprawach,wiec powininien wiedziec jak do Ciebie podejsc,aby cie mocno nie bolalo.A jesli jest prawiczkiem,to polecam abyscie poczytali co nie co seksie i o jego zabezpieczeniu.
Jesli chodzi o ból to wierz mi,ze to zalezy od organizmu...Mnie w sumie nie bolalo,ale znam dziewczyny,ktore mialy bole,ale nie sa one az tak mocne.
Krwawienie tak samo zalezy od organizmu.
Najwazniejsze ,zebys byla rozluzniona,czasem strach powoduje,ze mamy zbyt mocno zacisnieta pochwe i penis nie chce wejsc,ale tak jak kolezanka ponizej na pisala,sa preparaty ,ktore pomagaja w nawilzeniu pochwy.
M.in.sa DUREXY w tubce w niebieskim kolorze,kolo 15 zl kosztuje.Nie polecam DUREXA zielonego,slyszalam,ze po nim sa czesto podraznienia,ale to juz poza marginesem.
A i dodam,ze i tak bym na Twoim miejscu poczekała z sex-sem....

alexandraa13
2 grudnia 2009
to zależy od ciebie.
czy jesteś na to gotowa żeby oddać facetowi całą siebie.
jeśli w pełni zaufasz facetowi.
ból nie będzie się liczył...

pielegniarka86
3 grudnia 2009
Krwawienie nie jest takie wielkie jak "życzliwi" opowiadają, ale jeśli się nie rozluźnisz i będziesz miała sucho to może boleć. Może kupcie jakiś żel DUREX? Ja używałam Durex Play i było super!

greniaaa
3 grudnia 2009
//
a moze sie zdarzyć takie coś ze penis nie wejdzie to pochwy ?.
//
Tak, mówimy wtedy, że jest w dupie.

agusiaczek
4 grudnia 2009
Nie każda krawawi, ja nie krwawiłam. Ból też nie był taki okropny, do wytrzymania.
greniaaa nie musisz być wulgarna... takich osób tu nam nie potrzeba.

feella
5 grudnia 2009
jesli bedziesz gotowa i przyjdzie wlasnie "ten" czas zapomnisz o bolu i krwawieniu :)

amelka22
10 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

martynia23
13 marca 2010
Jak seks to tylko z żelem. Bez żelu nie jest tak fajnie. Dyskrecja.pl ma ich pełno, naprawdę pełno.