Strona główna > Grupy > Sex ;) > DZIEWICTWO..
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

DZIEWICTWO..

muminek
11 listopada 2009
kochane .. w którym wieku straciłyście dziewictwo ? bo mam chłopaka i zaczynam o tym myśleć . sadze ze to "ten" właśnie tylko strasznie się boje tego 1 razu . :( jak to jest ?

domcia120
12 listopada 2009
To kto ile lat miał jak stracił dziewictwo to uważam , że to jest prywatna sprawa :) Nie które tracą jak mają 15 , 16 niektóre jak mają 18 a jeszcze inne jak mają 20 czy nawet 25 więc wiesz to kiedy pójdziesz do łóżka to twoja sprawa ale pamiętaj o jedynym tu nie chodzi o wiek tylko o to czy na pewno tego chcesz , żebyś później nie żałowała . Przemyśl to jeszcze ! :)

oNa19
12 listopada 2009
zgadzam sie z domcia120 nie wazne ktora z nas w jakim wieku tylko wazne czy ty jestes na to gotowa i czy jestes pewna ze to ten facet! jezeli tak jest to zadbajcie o mila atmosfere i znajdzcie takie miejsce w ktorym nie bedzie obaw ze ktos was nakryje (unikniesz wiekszego stresu) i oczywiscie pamietajcie o zabezpieczeniu :)

pielegniarka86
12 listopada 2009
Ja miałam lat 17 i uważam,że mogłam jeszcze poczekać z tym. Niestety mój pierwszy raz nie był idealny i żałuję, że nie poczekałam i nie zadbałam o odpowiednie miejsce. Jedno jest ważne, że kochałam tego faceta.
Jeśli zadbasz o to, żeby było miło i bezpiecznie to pierwszy raz może być fajnym wspomnieniem :) Nie ma co się bać, jeśli się rozluźnisz to pewnie nie poczujesz nawet bólu. Zresztą to nawet tak bardzo nie boli :)

domcia120
12 listopada 2009
Najlepiej jest się nie śpieszyć i rozmawiaj o tym z twoich chłopakiem ...

dianka
12 listopada 2009
moj pierwszy raz byl beznadziejny.. ale to cyba dlatego ze naogladalam sie filmow romantycznych ,spozdiewalam sie niewiadomo czego i bylam taka przejeta ze to cos mega wyjatkowego itp.. tak naprawde za pierwszym razem nic , kompletnie nic nie czułam:/ z czasem przyszło doświadczenie i przyjemność:) wiec nie stresuj się i do przodu:)

pleasure
14 listopada 2009
mój pierwszy raz również nie należał do udanych. nic mnie nie bolało. problem tkwił w tym, że nie poczułam nawet ociupinki przyjemności O.o
Teraz mam nowego partnera. Uważam, że bardzo do siebie pasujemy, uzupełniamy się i nasz seks jest boski:D
Zastanów się, czy naprawdę kochasz tego chłopaka. jeśli tak i oddasz mu się calutka to naprawdę jest szczęściarzem:)))

juzia
21 listopada 2009
witam. najważniejsze to nie spieszyć się i nie ulegać namowie drugiej osoby typu: jak mnie kochasz to mi to udowodnij. ja miałam 19 lat i nie żałuje, że tak późno, bo on jest teraz moim mężem ... zastanów się kilka razy bo tego już nie odzyskasz. jak kocha to poczeka. powodzenia

amelka22
10 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl

martynia23
13 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl

Kasia1992
21 sierpnia 2011
Witam.
Mam poważny problem.
Na szesnaste urodziny dostała od kupeli wibrator. Bawiłam się nim "ująć to tak" . Teraz podoba mi się pewien chłopak i ja jemu. Ale jest problem bo on szuka dziewicy. A ja się boję że przez zabawy wibratorem mogłam przebić błonę dziewiczą. Czy utrata błony dziewiczej która nie wynika ze stosunku płciowego , bo jeszcze nigdy nie kochałam się z żadnym mężczyzną, oznacza że nie jestem już dziewicą ?
Proszę pomóżcie .