Strona główna > Grupy > Sex ;) > zabawy analne
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

zabawy analne

dianka
21 października 2009
Od pewnego czasu mam taka fantazję żeby zadowolić mojego chłopaka analnie. On jednak broni się i uważa to za nie atrakcyjne i głupie, nie dopuszcza mojej dłoni nawet płytko między jego pośladkami. Czy on się stresuje tym , że nie chce bym pomyślała że ma jakieś zapędy gejowskie czy poprostu jest az tak zablokowany na tego typu zabawy.
Jesteśmy ze soba bardzo blisko, próbowałam z nim o tym nie jednokrotnie rozmawiać ale jego odpowiedź : "nie , bo nie!" .
Chciałam dodać że nie ma urazu do seks analnego (gdy facet wchodzi w kobiete), wręcz przeciwnie - bardzo lubi się ze mną tak kochać i często mnie do tego namawia.

(?)
21 października 2009
ale czemu ty tak naciskasz?nie bawi go i tyle,nie badz nachalna ,a jak bys sie czula jakby on cie namawial do czegos co nie sprawialoby ci przyjemnosci?bez sensu.

Adka
24 października 2009
Dla nie ktorych osob takie zblizenia analne sa krepujace. Kiedys czytalam w gazecie,ze to facet chcial zabawic sie analnie lecz jego dziewczyna nie chciala... Pani psycholog doradzila mu,ze musi jej ciagle powtarzac ze ma pieknie cialo itd. Ale wiesz jesli on na prawde nie chce to nie dręcz go,bo jeszcze odechce mu sie calkowicie seksu:-(

(?)
24 października 2009
Ja dlugo opieralam sie przed analem...Ale ten moj mnie tak ladnie prosil,kupil jakas gre erotyczna gdzie byly smieszne zadania do zrobienie np. "pocalowac tam" no i trzeba bylo robic:-) Fajna sprawa ! I teraz zabawy analne mnie tez sie podobaja! Taka gre kupisz w internecie. Albo w sex shopie. To jest gra planszowa.

Kinia18
27 października 2009
Hmmm...Nie namawiaj już go na pewno sam nabierze jeszcze ochotę na sex analny..Powodzenia

morelka
28 października 2009
Daj Mu troche czasu, może się do tego przekona...powodzenia:)

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Jeżeli chcecie spróbować czegoś nowego i wejdźcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno różnych dodatków do seksu.

angells
17 marca 2011
hehe mam podobnie jak on chce analnie (chlopak w kobiete) to sie cieszy jak dziecko... Ale jak ręką zjade niżej to nie nie nie .... dziwni są faceci he..:)