Strona główna > Grupy > Sex ;) > kocham go,ale nie zrobie tego......
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

kocham go,ale nie zrobie tego... może źle zrobiłam,uważacie że powinnam się zgodzić?

alexandraa13
20 lipca 2009
dziewczyny...
niedawno poznałam chłopaka...
jest ode mnie 4,5 roku starszy.
ja skończyłam 15 a on skończy 20...

najpierw spotykaliśmy się,opowiadaliśmy sobie dowcipy,razem oglądaliśmy filmy i trzymaliśmy się za ręce
poprosił mnie o chodzenie,zgodziłam się od razu.
pokochałam go i on mnie też.
zakochałam się i chyba z wzajemnością.

pewnego razu gdy zadzwonił do mnie rano powiedział że ma niespodziankę,że nie ma rodziców i ma coś dla mnie.
odpowiedziałam że nie mogę się doczekać ale niech da mi się wyspać.
poszłam do niego od razu po przebudzeniu i ubraniu się.

siedzieliśmy przy muzyce i on spytał mnie czy zrobię to z nim,że tak mnie kocha że chce oddać całego siebie...
powiedziałam mu "wiesz że Cię kocham,i nie oddam Cię nikomu ale jest jeszcze za wcześnie,jestem za młoda i boję się".

on wstał,pocałował mnie i powiedział "musisz mi kochanie dać dowód miłości,jeśli nie dasz mi ... zostawię Cię,skąd mam wiedzieć że mnie kochasz? a więc do dzieła! masz tylko miesiąc kotku". uśmiechnął się i poszedł do łazienki...

nie wiedziałam co powiedzieć.
"zrozum mnie! jestem za młoda!? " krzyknęłam.
wkurzyłam się i wyszłam.
nie mogłam uwierzyć że ktoś kogo kocham,po prostu chce tylko seksu...

jestem tak załamana,nie wychodzę z domu,siedzę tylko i myślę...
może źle zrobiłam że nie dałam mu tego co chciał,czy to naprawdę jest dowód miłości?

Maery
20 lipca 2009
Ja kiedyś będę miała córkę to mam nadzieję ze w Twoim wieku zachowa się dokładnie tak samo jeżeli znajdzie się w takiej sytuacji. Teraz mam 2 chłopców i mam nadzieje że nie będą się zachowywać jak ten idiota. Powiedz mu że znajdzie się dużo innych którzy poczekają tyle ile będziesz chciała i ze ma miesiąc na zastanowienie na czym mu zależy.

gosiek678
20 lipca 2009
NIE !

gosiek678
20 lipca 2009
TO NIE JEST DOWOD MILOSCI ! BEDZIESZ TEGO ZALOWALA ! TO NIE JEST FACET DLA CIEBIE ! NIE DAJ SIE ZWIESC CZULYM SLOWKOM ITD !

Ela
21 lipca 2009
On chce Ciebie zaliczyć i zostawić.. Najpierw rozkochał a teraz wie, że mu się oddasz. Masz 15 lat, na prawdę nie warto tak wcześnie zaczynać, bo możesz mieć nie jednego a kilku facetów, nim zostaniesz z tym jednym jednym na zawsze. Będziesz się czuła bardziej wartościowa, gdy poczekasz. Tego faceta kopnij- jest Ciebie nie wart ;]

just89
21 lipca 2009
nad czym się tu zastanawiać??
dziewczyno nie watro!!
facet myśli glówką a nie glową!!
nie rób tego!! potem będziesz żałować tylko!!
faceci w tym wieku się lubią przechwalać przed kumplami ile panienek zaliczyli!! i tylko będą mówili "ja zaliczyłem tą i tą"-"a ja tą i tą i tamtą jeszcze zalicze bo się zakochała to da d**y napewno"...
znam kilku takich facetów. i jeden teżmi takie coś przedstawił, ale się postawiłam i powiedziałam że nie chcę i od razu ze mną zerwał. co prawda potem było mi ciężko siępozbierać po tym ale nie żałuję że tak postąpiłam, bo teraz właśnie tamten chłopak tatusiem będzie, a ucieka od odpowiedzialności.

naprawdę nie warto ryzykować, szkoda żebyś straciła dziewictwo z takim facetem !!!
ale decyja należy do Ciebie... sama postąpisz jak uważasz...

domcia120
21 lipca 2009
Seks to nie dowód miłości żądanie przez chłopaka twz. dowodów miłości . Taki związek nie ma sensu taki chłopak nie jest niczego wart lepiej z nim zerwij! Jest tak wiele sposobów na okazywanie miłości, nie tylko ten jeden.
Zastanów się nad tym bo nieprzemyślany postępek może i najczęściej rujnuje życie młodych! pa

Maery
21 lipca 2009
Jakim trzeba być durniem żeby żądać takich rzeczy od 15 latki ?!!? Ja maiłam 16 lat jak mi mój chłopak (teraz mąż) powiedział "Jeszcze nie teraz" sam miał wtedy 21 lat ! Wstyd mi było jak nie wiem bo to on mi powiedział że jeszcze nie teraz... i musiałam czekać :D Za to mam teraz męża który mnie szanuje.

Deijaneira
21 lipca 2009
Popieram dziewczyny, bardzo dobrze zrobiłaś! Seks to NIE JEST DOWÓD MIŁOŚCI! Jest jej dopełnieniem. Faktycznie trochę za wcześnie dla Ciebie. Ten facet to nic nie warty dziad, znajdziesz porządnego chłopaka, który naprawdę Cię pokocha i nie będzie żądał "dowodów miłości". Powodzenia w poszukiwaniu prawdziwej miłości :)

styx
21 lipca 2009
No jak tak można,
chłopak teraz wpadnie w kompleksy, pomyśli że jest jakiś odrażający, jeszcze targnie się na swoje życie. A prosił o tak niewiele ... - odrobinę miłości, zadzwoń czym prędzej do niego i przeproś, żeby sam nie siedział z tymi wszystkimi problemami
Uwaga! mężczyzna!

Maery
21 lipca 2009
Styx a może Ty do niego zadzwoń :D

styx
21 lipca 2009
@Maery do takich spraw nie angażuje się osób trzecich. bo pogorszy to jeszcze sytuację.

To co zrobiła koleżanka możemy spokojnie nazwać "błędem", a błędy trzeba naprawiać. Zauważyłem ostatnio, że teraz panuje taka dziwna znieczulica, nikt nie liczy się z uczuciami innych. Uważam że powinnaś kupić chłopkowi jakiś prezencik i spytać go czego dokładnie oczekuje od Ciebie - może chce tylko jakiejś fetyszowej zabawy.
Uwaga! mężczyzna!

just89
22 lipca 2009
mój chłopak powiedział że sex jest tylko "deserem do obiadu"!! nie postępuj tak, żebyś potem tego żałowała i płakała bo źle zrobiłaś. tylko raz w życiu jest PIERWSZY RAZ i musisz być pewna czy to ten czy nie. sama musisz wiedzieć czy jest z Tobą na poważnie czy nie i czy Ty go kochasz, czy uczucia są odwzajamnione.

izunia3108
22 lipca 2009
Nie rób tego!!! Już raczej każ mu poprostu spadać. Będzie bolało ale cóż.... Gdyby naprawdę Cię kochał nie naciskałby na Ciebie i uszanował Twoją decyzję. Daj sobie z nim spokój i poszukaj faceta który będzie dbał o Ciebie i będzie brał pod uwagę Twoje zdanie. Życzę szczęścia;)

izunia3108
22 lipca 2009
A Ty Styx widać drugi taki sam jak ten palant!!!

Ela
22 lipca 2009
styx ale z Ciebie dziecko...

styx
22 lipca 2009
@ela @izunia3108 nie podlizujcie się
Uwaga! mężczyzna!

Deijaneira
22 lipca 2009
Radzio, rozbawiłeś mnie do łez :D

Maery
22 lipca 2009