Strona główna > Grupy > Sex ;) > Gdy na mnie patrzy boje się,czy on...
Sex ;)
Intymne dyskusje. Pytania, porady, itp

Gdy na mnie patrzy boje się,czy on o tym myśli... pomórzcie...

alexandraa13
19 lipca 2009
Cześć,dziewczyny!
mam do was pytanie.
od niedawna mieszkam z moim bratem przyrodnim...
przeprowadził się do nas na kilka tygodni bo jeszcze nie znalazł mieszkania a jego mama go wyrzuciła (mamy tych samych ojców,nie matki).
on ma 24 lata.
kiedy czasem zostaje z nim sama w domu,
i gdy siedzę przy komputerze za każdym razem kiedy się odwracam on udaje że coś robi i patrzy się na mnie uśmiechając się.
lub gdy oglądam TV czasem siada koło mnie i zadaje dziwne pytania np.
czy mam chłopaka,czy chciałabym zrobić coś odjazdowego..
boje się go...
gdy patrzy na mnie boje się...
czy mam powiedzieć o tym rodzicom aby się wyprowadził?
może z nim pogadać...?

alexandraa13
19 lipca 2009
a jak on mi coś zrobi?
proszę dajcie jakieś propozycje co mam zrobić...

izunia3108
19 lipca 2009
Na początek każ mu najnormalniej spadać, nie powinnaś daś po sobie poznać że się go boisz. Spytaj go o co mu chodzi. Powiedz że Cię to wkurza. Ale kiedy dalej będzie nachalny powinnaś poważnie porozmawiać z rodzicami, najlepiej z mamą bo ona jako kobieta najlepiej Cię zrozumie. Powodzenia:)

alexandraa13
20 lipca 2009
dziękuje Izunia3108.
rozmawiałam z nim spytałam o co mu chodzi.
powiedział że o nic.
spytałam kiedy się przeprowadzi...
on powiedział że brakuje mu jeszcze trochę hajsu...
powiedziałam że pomogę mu pomóc zbierać na to mieszkanie...
i żeby na razie się przeprowadził do znajomych...
i zgodził się. ; ).

Maery
20 lipca 2009
To ilu masz tych ojców ? :)

gosiek678
20 lipca 2009
yy, pogadac z rodzicami?

Ela
21 lipca 2009
ale dlaczego Ty masz mu dawać jakąś kase? Facet ma 24lata niech idzie do roboty, najlepiej będzie jak mu pomożesz coś znaleźć, a nie dawać kase. Skoro go jego mama wyrzuciła musiała mieć powód, najlepiej dowiedz się jaki ;] i uważaj, bo on ma już 24lata a zachowuje się jak dzieciak z podstawówki.

izunia3108
22 lipca 2009
To wspaniale że załatwiłaś tę sprawę i że w końcu wiesz na czym stoisz;););)... Ale nie sądzę że powinnaś dawać mu jakiekolwiek pieniądze. Poprostu nie masz takiego obowiązku i nie musisz się przejmować finansowymi problemami starszego brata. Zwłaszcza że sama też napewno nie masz jeszcze własnych dochodów. Jest dorosły i sam ponosi za siebie odpowiedzialność i sam powinien się utrzymywać. Nie powinien natomiast brać od Ciebie pieniędzy. Więc tak jak powiedziała Ela, jeżeli chcesz mu pomóc, pomóż mu znaleźć jakieś mieszkanie ale pieniędzy mu nie dawaj. Jeszcze raz powodzenia;););)

Deijaneira
22 lipca 2009
O, to dobrze. Żadnej kasy dziadowi nie dawaj, niech się do roboty weźmie i najlepiej jeszcze wesprze siostrę :)

dnmMili
25 lipca 2009
czyli chyba się jakoś ułoży ale lepiej uważaj na niego - bo nigdy nie wiadomo. To jednak ' facet ' a już nie takie rzeczy się słyszało :)

ktos123
28 lipca 2009
rozkochaj go w sobie!
a potem daj mu się bzyknąć!.
nie będzie tak źle uwierz!
Uwaga! mężczyzna!

amelka22
10 marca 2010
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które uroizmaicą to.

martynia23
13 marca 2010
Pamiętajcie że seks musi być urozmaicony: żele, prezerwatywy to już w sumie porządek dzienny. Dlatego zabezpieczcie się w takie coś dyskrecja.pl