Strona główna > Grupy > Moda > bielizna ślubna
Moda
Trendy mody. Co nowego? Co jest hitem sezonu, a co tandetą.

bielizna ślubna

vogue
30 czerwca 2010
W tym wyjątkowy dniu każda kobieta powinna się czuć wyjątkowo. Pod każdym względem.
I tak sobie pomyślałam, że fajnie by było poruszyć temat bielizny ślubnej.
jaka ona waszym zdaniem powinna być ??
na co zwrócić uwagę przy jej wyborze??

pleasure
30 czerwca 2010
Na pewno musi być biała i delikatna ;)
Szczerze mówiąc raczej o tym nie myślałam :) W tą noc chciałabym wyglądać zachęcająco i sexy, ale też bez przesady ;)

natural
7 lipca 2010
http://koronka.pl/upload/karty_produktow/159/300_450_1248958442.jpg

Myślę, że taka bielizna byłaby odpowiednia na ten jedyny i wyjątkowy dzień, taka bielizna byłaby odpowiednia. Bardzo podobają mi się te wszystkie fajne gorsety, niby bogato zdobione, ale tak naprawdę skromnie i delikatnie wyglądające. Akurat ten model znalazłam na koronka.pl, sporo tam maja takich fajnych komplecików.

Szlachetna
14 lipca 2010
Zastanawiam się czy gorset jest idealnym pomysłem na wesele...taniec suknia, emocje. Na pewno jest w tym gorąco i nie tak znów wygodnie. No chyba że się ma zabudowaną suknię i usiłuje coś zamaskować. Komplecik śliczny, ale czy to naprawdę praktyczne na ślub? Może lepiej stanik i majtki?

neferetiti
25 maja 2011
To wszystko zależy od kroju sukni. Ale bielizna na pewno powinna być elegancka i dopasowana. Nie zaszkodzi również, jeżeli będzie seksowna. W tym wyjątkowym dniu kobieta po prostu powinna czuć się piękna. Ostatnio widziałam parę kompletów bielizny Christies, które na pewno idealnie nadawałyby się na tę okazję. Jest to na pewno bielizna z wyższej półki, w której kobieta może poczuć się wyjątkowo, no a jednak w takim dniu jest to po prostu wskazane ;)

corinka
27 stycznia 2012
To prawda wszystko zależy od sukienki i od sylwetki. Ja się zastanawiam nad specjalnym ślubnym gorsetem z nipplex. Mleczny kolor bardzo mi się podoba. Co o nim myślicie? http://nipplex.pl/foto/Magda_gors_milk.jpg